Skip to content

Nieuws

Nieuws en ontwikkelingen Thesishulp

┬╗ 1 oktober 2023: Studeer jij toegepaste psychologie? Via de Belgi├ź Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP) ontvang je als lid van de NBTP een mooie korting op de dienstverlening van Topscriptie. Neem een kijkje op de website van NBTP voor meer informatie over het lidmaatschap en onze kortingsactie. Klik hier voor alle informatie┬á

»  1 juli 2023: Thesisbegeleiding wordt steeds vaker vergoed door werkgevers! We hebben met steeds meer bedrijven een overeenkomst als leverancier voor studie- en Thesisbegeleiding. Lees altijd je CAO, vooral grotere bedrijven hebben een vast opleidingsbudget per werknemer die bij alles ingezet kan worden. Hierbij zetten (werkende) studenten hun opleidingsbudget in. Zie ons nieuwsbericht.

»  YES we hebben opnieuw een Excellent certificaat mogen ontvangen:

»   Exclusief voor Topscriptie klanten: volg een gratis Thesisworkshop (Kickstart je Thesis, mindful academic writing, from Master Thesis to Masterpiece etc.). Zie deze pagina voor meer informatie.

»  Op 2 maart 2021 bestaat Topscriptie 10 jaar en geven we een groot TopEvent. Kom jij ook inspiratie op doen? We zitten met ons team klaar om jou te woord te staan, je kunt in gesprek gaan en luisteren naar inspirerende sprekers zoals de HR CEO van PepsiCo. Tevens hebben we een ruimte waarin je door 2 psychologen en een afgestudeerde student met faalangst wordt voorzien van tips en adviezen over faalangst.

┬╗ Voor de vierde keer op rij heeft Topscriptie een award gewonnen als beste Thesisbureau! In 2016, 2017 en nu ook in 2018 en 2019 hebben wij deze award gewonnen, mede dankzij de recensies van onze klanten op de website van Allebedrijvenin. We vieren dit graag samen met jullie met leuke acties!

Werk je bij de Rabobank? Zie dan  deze pagina.

┬╗ We helpen starters en scale-ups bij het schrijven van hun ondernemingsplan en uitvoeren van hun (markt)onderzoek. Dit doen we tegen gunstige voorwaarden en studententarieven.

┬╗ We zijn (opnieuw) verkozen tot het beste Thesisbureau.

┬╗ Sinds 2019 begeleiden wij met veel plezier en op vrijwillige basis een aantal vluchtelingen bij hun Thesis. Dit zijn vluchtelingen die via de organisatie UAF worden doorverwezen naar Topscriptie.

» Topscriptie is geïnterviewd door dagblad Trouw. Zie hier het artikel.

┬╗ Wij zijn als eerste in de Thesisbranche toegelaten en lid geworden van de onafhankelijke branchevereniging LVSi. Zo kunnen wij nog meer kwaliteit leveren (kwaliteitsmeter van ons bureau) en onszelf blijven ontwikkelen (kennisdeling).

┬╗ Sinds januari 2019 bieden wij in samenwerking met Reizen voor Focus Thesisdagen aan in Utrecht. Indien je gebruik maakt van de Thesisdagen ├ęn ook met onze Thesisbegeleiding start, ontvang je van ons een mooie pakketkorting.

┬╗ We zijn de hele zomervakantie (en alle andere vakanties!) geopend.

┬╗ Op vrijdag 6 april 2018 geven wij een gratis workshop Slimmer een Thesis schrijven tijdens De Nationale Carri├Ęrebeurs in Amsterdam.

┬╗ Op 22 februari 2018 vond onze masterclass “Thesis Schrijven” plaats op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Met regelmaat organiseren we workshops voor verschillende studieverenigingen door heel Belgi├ź.

┬╗ Veel studenten ervaren (Thesis)stress, een bekende studievereniging (Sv Perikles) organiseerde daarom een stressdag (15 februari 2018). Topscriptie (Maud) was een van de aanwezige sprekers, waarbij we o.a. ingingen op de invloed van gedachten (mentale aanpak), ontspanning en mindfulness (lichamelijke aanpak) en realistische doelen stellen, een planning, enz. (didactische aanpak).

┬╗ Op 30 november vond onze jaarlijkse Topscriptie verdiepingsdag weer plaats. We blijven onszelf verder ontwikkelen en specialiseren als team en middels aankomende masterclasses, hierbij een groepsfoto van ons team:

┬╗ Op 21 november gaven wij in Amsterdam op de masterbeurs (Master and More Fair) een kosteloze workshop: Slimmer een Thesis schrijven, de workshop start om 16.50 uur en duurt 45 minuten.

┬╗ Op 17 november gaven wij op de landelijke Carri├Ęrebeurs in Utrecht een kosteloze workshop: Slimmer een Thesis schrijven, de workshop start om 10.30 uur en duurt 60 minuten. Het adres is: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP te Utrecht.

┬╗ Vanaf heden gaat de volgende actie van start: “Tip een vriend actie”. Wil jij gratis Thesisbegeleiding en ken jij iemand die wel wat hulp bij zijn Thesis, studie of onderzoek kan gebruiken? Maak jouw vriend(in), studiegenoot of iemand anders ook lid en krijg een half uur ┬ágratis Thesisbegeleiding.

┬╗ Topscriptie was aanwezig tijdens het Job010! event in de centrale bibliotheek van Rotterdam, waar studenten gratis Thesishulp van ons kregen.

┬╗ Op 24 november werd er vanuit Topscriptie een professionaliseringsdag georganiseerd voor al onze Thesisbegeleiders. We hebben veel geleerd en blijven onszelf verder ontwikkelen. Hieronder een kleine impressie van deze dag.

┬╗ Op donderdag 5 februari gaven wij een workshop “Hoe schrijf ik een succesvolle Thesis?” op de Carrieredag in Utrecht. Op zaterdag 21 maart gaven wij deze workshop in de Amsterdam Rai op de Nationale Carri├Ęrebeurs. Er komt z.s.m. een nieuwe workshop aan, hou onze website in de gaten!

» Vanaf nu hebben wij als enige in de markt een eigen Community! Je kunt jezelf vrijblijvend registreren voor de Topscriptie Community, waarna wij contact met je opnemen om te bespreken hoe wij jou het beste bij je Thesis kunnen helpen. Indien je vervolgens kiest voor onze Thesisbegeleiding, kun je inloggen op onze beveiligde Topscriptie Community en vanuit hier 24/7 uren Thesisbegeleiding inkopen, de contactgegevens van jouw begeleider inzien, je gegevens aanpassen en het saldo van je uren inzien. Klik hier om jezelf vrijblijvend te registreren of in te loggen op de Topscriptie Community!

┬╗ Ook Inholland studenten die hun Thesis graag willen afronden, bieden wij individuele begeleiding aan. Klik hier voor meer informatie.

┬╗ De bedrijvenmarkt op 6 februari in Utrecht (Universiteit van Utrecht) was een groot succes, veel studenten en bedrijven enthousiast kunnen maken.

┬╗ Topscriptie werkt samen met het Onderzoeksloket om het voor bedrijven mogelijk te maken om een betaalbaar en hoogwaardig onderzoek te laten uitvoeren door zowel studenten als ook ervaren onderzoekers in te zetten.

┬╗ Op 10 en 11 oktober stond Topscriptie op de Masterbeurs in Utrecht. Vanuit het Topscriptie Coachingscenter was er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van onze Thesisbegeleiders. Ook werden er 4 workshops gegeven. Hieronder een impressie van deze dag.

┬╗ Op zaterdag 16 maart gaf Topscriptie een workshop “Slimmer een Thesis schrijven” op De Nationale Carri├Ęrebeurs te Amsterdam. Deze workshop was speciaal bedoeld voor alle beginnende Hogeschool en wo Thesisschrijvers. Klik hier voor de data en tijden van aankomende workshops om deze workshop alsnog te kunnen volgen.

┬╗ Topscriptie is een samenwerking aangegaan met de Nationale Onderwijsgids. Vanaf nu zijn wij ook via deze organisatie te vinden:

┬╗ Vanaf heden werken wij samen met de Hogeschool van Amsterdam (HVA). Een aantal van onze Thesisbegeleiders beoordelen vanuit de examencommissie/opleidingscommissie voor deze school Thesisvoorstellen (Pva) van Hogeschool studenten van onder andere commerci├źle economie, sportmarketing en management.”

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?