Skip to content

Thesis Hogeschool en universiteit

Een Thesisgeleider met expertise in jouw vakgebied

Theaisbegeleiding sessies met jouw persoonlijke Thesisbegeleider (online/ op locatie)

Aanpassing Thesis, eventueel nieuwe sessie(s).

Resultaat, bij ons ben je verzekerd van de beste Thesishulp van België

Thesis Hogeschool en Universiteit

Wil je sneller afstuderen met een goed cijfer en je associate degree, Hogeschool of universitaire Thesis/beroepsproduct omzetten in een echte Topscriptie? Wij helpen je graag! Topscriptie heeft al vele Hogeschool en WO studenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun Thesis, beroepsproduct/portfolio en afstudeerplan. Lees de reacties en ervaringen van de studenten die jou voorgingen, wij zijn onlangs (in 2017, 2018, 2019 en 2020) door een onafhankelijk bureau bekroond als beste Thesisbegeleidingsbureau (alle bedrijven in), zie onze pagina over beste Thesishulp voor meer informatie hierover . Wij hebben de expertise en ervaring om jouw Thesis succesvol te begeleiden!

Schrijf een Hogeschool-Thesis

Bij het schrijven van een Hogeschool-Thesis ligt je focus op het oplossen van een praktijkprobleem. In je Thesis formuleer je een onderzoeksvraag die van relevant is voor de beroepspraktijk. Met behulp van een literatuuronderzoek en op basis van praktijkervaringen die je bijvoorbeeld tijdens je stage hebt opgedaan, werk je de onderzoeksvraag verder uit in je Hogeschool-Thesis. Het praktijkprobleem vormt de rode draad van je afstudeerthesis.

Thesisbegeleiding voor je Hogeschool Thesis

Ben je met frisse moed aan je Hogeschool-Thesis begonnen, maar lukt het plotseling niet meer? Nadert je deadline en zit je met de handen in het haar? Wij zorgen ervoor dat je die eindstreep haalt met een prachtige Hogeschool-Thesis! Onze begeleider brengt je Thesisweer op het juiste spoor, motiveert en inspireert je, en geeft je de Thesisbegeleiding voor je Hogeschool-Thesis die je nodig hebt.

Sinds 2011 bieden we Thesisbegeleiding voor Hogeschool-studenten van alle hogescholen in België, zowel op locatie als online. Je krijgt altijd een begeleider die goed bij je opleiding past, zodat we je zowel inhoudelijk als procesmatig kunnen ondersteunen.

Thesis universiteit (WO)

Zelfs als je tijdens je studie goed vertrouwd bent geraakt met de theorie en al de nodige onderzoekservaring hebt opgedaan, is het schrijven van een universitaire Thesis een volledig andere uitdaging! Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel universiteitsstudenten vastlopen met hun bachelor- of masterproef (of wetenschappelijk artikel) en er veel langer over doen dan nodig is. En dat is behoorlijk vervelend, want de studiekosten blijven zich opstapelen.

Met Thesisbegeleiding van Topscriptie hoef je je niet zo veel zorgen te maken. We helpen je met al je Thesisproblemen en vragen, zodat je Thesisproject vaart kan krijgen en je sneller kunt afstuderen.

Universitaire Thesis schrijven

Bij het schrijven van een universitaire Thesis moet je aantonen dat je goed en grondig wetenschappelijk onderzoek kunt uitvoeren. Op basis van literatuur en mogelijk praktisch onderzoek probeer je een centraal probleem in je Thesis te beantwoorden. Je ontwikkelt een theoretisch kader, formuleert onderzoeksvragen en past de juiste onderzoeksmethoden toe.

Wat betreft de omvang is een universitaire Thesis heel anders dan de (zakelijke) papers die je tijdens je studie moest schrijven. Met zo’n groot project is het vaak moeilijk om het overzicht te behouden en je onderzoek te structureren. Bovendien is het belangrijk om academisch te leren schrijven. Met Thesisbegeleiding van Topscriptie krijg je weer controle over je Thesis en rond je je onderzoek sneller af. We koppelen je aan een Thesisbegeleider die bekend is met hetzelfde vakgebied: zo haal je het meeste uit onze afstudeerbegeleiding.

Wil jij ook sneller afstuderen?

Of het nu gaat om het schrijven van een Hogeschool-Thesis of een universitaire Thesis: met onze begeleiding ben je verzekerd van een echte Topthesis!

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?