Skip to content

Thesis workshop

Informatie Thesis workshop ‚ÄėSneller een Thesis schrijven‚Äô

Start je met je Thesis en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wil je extra ondersteuning en concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt? Schrijf je dan in voor onze workshop ‚Äúsneller een Thesis schrijven‚ÄĚ.

thesis workshop

Gedurende de workshop behandelen we vier onderwerpen:

1) De probleemanalyse en aanleiding van je Thesis
2) De onderzoeksvraag van je Thesis
3) De structuur van je plan van aanpak en Thesis
4) Het onderbouwen van argumenten

Om een probleemanalyse te maken en een duidelijke onderzoeksvraag te formuleren bestaan verschillende theorie√ęn. Deze theorie√ęn behandelen we tijdens de workshop en passen we toe door middel van voorbeelden. Op deze manier proberen we zo concreet mogelijk uit te leggen hoe je een duidelijke probleemanalyse en onderzoeksvraag maakt. Daarnaast werk je aan je eigen plan van aanpak of Thesis, afhankelijk van hoe ver je bent in het proces van het schrijven van je Thesis.

Ook leren we je hoe je een structuur maakt voor je plan van aanpak en je Thesis en hoe je argumenten kunt onderbouwen. Dit laatste doen we aan de hand van een schrijfschema. Aan het einde van de workshop kun je de hand-outs die we uitdelen meenemen. Zo kun je alle concrete tips nog een keer nalezen.

Tip: werk jij naast je studie? Je kunt via de HR afdeling controleren of je in aanmerking komt voor een opleidingsbudget. We bieden deze workshop (incl. een aantal uur Thesiscoaching) ook 1-op-1 aan voor studerende medewerkers via springest.nl 

Heb jij interesse en wil je graag meer informatie of jezelf inschrijven?

Neem contact met ons op…

 
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?