Skip to content

Ervaringen van studenten

Wat zeggen andere studenten over Topscriptie?

Top thesis has already helped many students successfully complete their Thesis and this has been rewarded with three prizes in a row from the independent assessment site Allebedrijvenin . You can read all about this on the best thesis help page .

Ervaringen van studenten

Hieronder lees je een aantal ervaringen en reacties van studenten die Thesisbegeleiding hebben gekregen van Topscriptie en hun ervaringen willen delen op de website. Meer ervaringen van onze studenten kun je lezen op externe websites (dit kun je opzoeken via Google, bijvoorbeeld door te zoeken op “Topscriptie begeleiding”).

Heb je ook hulp nodig bij het schrijven van je Thesis? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nasier, Psychologie

Topscriptie heeft me heel goed begeleid! Ik was ten einde raad en dacht dat ik nooit zou kunnen afstuderen. Een hele goede begeleider, Judy, wist me te helpen. Na het eerste gesprek voelde ik me meteen gerustgesteld. Ik werd zo goed geholpen op het gebied van statistiek dat ik eindelijk SPSS weer begreep en controle kreeg over mijn eigen onderzoek. Het is absoluut elke euro waard! Uiteindelijk kon ik afstuderen en heb ik dit afgerond met een 8,0. Als ik de hulp van Topscriptie niet had gehad, was ik waarschijnlijk nog steeds aan het werk geweest. Ik ben zo blij met de effectieve en professionele begeleiding van Topscriptie. Ik zou het iedereen aanraden. Denk niet aan het geld, want na het afstuderen krijg je een baan en verdien je het dubbel en dwars terug.

Ingrid, Hogeschool Beheer

Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik mijn diploma te danken heb aan Topscriptie. Ik wist persoonlijk niet hoe ik verder moest met de feedback die ik had gekregen nadat ik mijn Thesis voor de eerste keer had ingeleverd en deze als onvoldoende was beoordeeld. Ik had maar 25 dagen om een herexamen te doen en dat in de (drukke) decembermaand. Door mijn Thesis en feedback eerst naar een medewerker van Topscriptie te sturen, kreeg ik te horen dat er nog genoeg mogelijkheden voor verbetering waren en dat we aan de slag konden. Daarna kreeg ik dagelijks korte begeleiding van Merel waarmee ik verder kon. Ik heb zojuist te horen gekregen dat ik mijn Hogeschool management diploma heb behaald. Bedankt Merel!

David, WO Bedrijfskunde

Topscriptie begeleidde mij bij de SPSS-analyses voor mijn masterthesis. Samen met Martin heb ik de stappen van de uit te voeren analyses doorlopen, waarbij ik zeer nuttige tips en feedback op mijn werk heb gekregen. Dit heeft me niet alleen tijd bespaard, maar zeker ook de kwaliteit van mijn Thesis verbeterd. Uiteindelijk heb ik een goed resultaat behaald en ben ik cum laude afgestudeerd. Topscriptie bedankt!

Anoniem, Hogeschool Bedrijfseconomie

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen bij het afronden van mijn Thesis. De eerste versie van de Thesis werd als onvoldoende beoordeeld en ik liep helemaal vast bij het herschrijven van mijn Thesis met de adviezen die ik van de beoordelaars van mijn opleiding had gekregen. Toen heb ik Topscriptie benaderd en alles uitgebreid met Merel kunnen bespreken, waardoor ik inzicht kreeg in hoe ik mijn Thesis kon herschrijven. Tijdens het schrijven kreeg ik ook waardevolle feedback op mijn teksten. Hierna is mijn Thesis beoordeeld met een voldoende (7,4). Ik ben erg tevreden over Topscriptie en kan ze van harte aanbevelen.

Ikram, Hogeschool SPH

De naam van de organisatie zegt het al! Een aantal maanden vond ik het moeilijk om mijn Thesis af te ronden. Ik kreeg geen begeleiding van kantoor (d.w.z. opdrachtgever) of van school omdat mijn begeleider met zwangerschapsverlof ging of ze reageerde erg laat op mijn e-mails enzovoort. Door omstandigheden liep ik een beetje vertraging op. Op een bepaalde manier wist ik niet meer wat ik moest doen en hoe ik het moest aanpakken. Op een dag kwam ik onverwacht op Topscriptie.nl terecht. Toen dacht ik, ik bel ze op en vraag wat informatie. Eerlijk gezegd was ik in principe bang om contact met ze op te nemen. Toen dacht ik: ik doe het gewoon! Bellen kan geen kwaad! Dus toen besloot ik contact met ze op te nemen en Mirjam was de eerste aan de telefoon. Ze vertelde me over de begeleiding, de kosten enzovoort. Alles leek me goed en ik besloot met ze in zee te gaan. Ik kreeg Chantal als begeleider toegewezen. En ik wilde mijn Thesis binnen een deadline af hebben, dus binnen een maand! Nou, ik kan met trots zeggen dat ik heel blij ben dat ik zo’n stap heb gezet en mijn Thesis met een goed resultaat binnen een maand heb afgerond! De samenwerking en begeleiding was uitstekend! Dit had ik niet verwacht!

Maar ik raad dit echt iedereen aan! Wees niet bang en neem de stap als je er niet uitkomt met je Thesis! Dames jullie zijn geweldig! Gelukkig bestaat er zo’n organisatie! Ik kom zeker een keer naar jullie toe als ik ergens niet uit kom!

Faija, Hogeschool Communicatie

Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop Topscriptie mij heeft begeleid bij het ontwerp, de onderzoeksfase en het schrijven van mijn bachelorsthesis! In eerste instantie had ik alleen begeleiding nodig bij het onderzoeksvoorstel en de literatuurstudie. Het eerste gesprek vond binnen twee dagen plaats en twee weken later kon ik mijn onderzoeksvoorstel indienen bij de Hogeschool!

De begeleiding beviel zo goed dat ik gedurende het hele Thesisproces regelmatig om feedback heb gevraagd. Hierdoor kon ik mijn Thesis naar een hoger niveau tillen. Wat ik vooral fijn vond is dat als ik een e-mail ontving, ik meteen hoorde binnen welke termijn ik een reactie zou krijgen. Dit was meestal binnen één tot twee werkdagen. Ik ben nu geslaagd! Dankzij Topscriptie kijk ik terug op een intensieve en leerzame periode. Groeten, Fija, NCOI Communicatie

Carla, rechten gestudeerd

Topscriptie heeft mij enorm geholpen bij het voorbereiden van mijn Thesis.

Het was een prettige samenwerking waarbij er altijd heel snel gereageerd werd op mijn vragen en ik zeer relevante tips kreeg. Topscriptie is erg punctueel in het geven van advies. Topscriptie is een echte aanrader!!!

Heel veel succes en nogmaals BEDANKT!!!

Roberto, Hogeschool Toegepaste psychologie

Ik kreeg begeleiding van Mirjam via Topscriptie en zij heeft het ongelooflijke talent om dingen zo te vereenvoudigen dat je niet meer begrijpt waarom het überhaupt zo ingewikkeld moest zijn. Haar stem werkt kalmerend en dat geeft vertrouwen. Wat mij het meest aanspreekt (ik ben nogal ongeduldig) is de snelheid waarmee Topscriptie reageert op e-mails, telefoontjes, etc.

Sylvana, MBA Nyenrode Business Universiteit

Ik wil graag zeggen dat ik erg tevreden ben over Topscriptie. Vorige week heb ik gebeld omdat ik vast zat met het structureren van mijnthesis. Het was mij onduidelijk welke indeling ik had gemaakt en of ik alles wel goed had gedaan. Uiteindelijk kwam ik in contact met Topscriptie en binnen 2 dagen had ik een afspraak. De begeleiding heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren, het was mij meteen duidelijk hoe ik het moest aanpakken. Nu ben ik druk aan het schrijven en als ik bijna klaar ben met schrijven laat ik er zeker nog een keer naar kijken! Nogmaals bedankt voor je snelle en efficiënte hulp, ik heb mijn zelfvertrouwen terug en hoop zo snel mogelijk af te studeren.

Eva, Bachelor Psychologie

Topscriptie, bedankt voor je hulp, zonder jou was het me niet gelukt om statistische analyses uit te voeren. Tot snel weerziens. Topscriptie is een echte aanrader.

Andries, Hogeschool Commerciële Economie

Nogmaals bedankt voor je geweldige hulp! Mijn Thesis is eindelijk goedgekeurd dankzij jou. De docent zei zelfs dat mijn schrijfvaardigheid “aanzienlijk verbeterd” is. Dat was echt geweldig om te horen! Binnenkort kan ik mijn Thesis verdedigen. Spannend, maar het komt goed :). Nogmaals bedankt en veel succes met het begeleiden (en blij maken!) van andere studenten!

Fleur, WO Bestuurskunde

Topscriptie heeft me heel goed geholpen bij het uitvoeren van de analyses voor mijn masterthesis Bestuurskunde. Ik had nog nooit met SPSS gewerkt en zag er erg tegenop, maar omdat ik alles rustig doornam met mijn persoonlijke Thesisbegeleider, lukte het. Het was nooit een probleem om naar mijn stage te komen om te helpen. Topscriptie was ook goed bereikbaar via e-mail en mijn persoonlijke begeleider gaf goede feedback en bood een luisterend oor. Alleen was mij dit alles nooit gelukt! Nogmaals bedankt! Fleur

Ook jou helpen we graag om je Thesis succesvol af te ronden!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?