Skip to content

Voorwoord portfolio Hogeschool

Thesistips Alle onderwerpen

Een portfolio is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Het voorwoord portfolio Hogeschool is één van de onderdelen van het portfolio. Het voorwoord portfolio Hogeschool is een persoonlijk onderdeel van het portfolio. In het voorwoord portfolio Hogeschool ga je in op jouw ervaring met het schrijven van het portfolio. Daarnaast bedank je iedereen die een essentiële bijdrage heeft geleverd aan jouw portfolio voor de samenwerking, steun of andere bijdragen. Het voorwoord portfolio Hogeschool mag je niet verwarren met een inleiding. Een voorwoord portfolio Hogeschool heeft een persoonlijke toon, terwijl de inleiding enkel inhoudelijk ingaat op het portfolio. Lees snel verder en ontdek meer tips over het schrijven van het voorwoord van een portfolio Hogeschool.

Elementen van het voorwoord

Het schrijven van een voorwoord portfolio Hogeschool is eigenlijk niet zo moeilijk. Je hebt namelijk zelf het portfolio geschreven en jij weet als geen ander hoe je dit hebt ervaren en wie je wilt bedanken. Daarnaast zijn er nog een aantal standaard elementen die je in het voorwoord dient op te nemen. Bij het voorwoord portfolio Hogeschool ga je van start met het vertellen waar het portfolio inhoudelijk over gaat. Daarna volgt de aanleiding van het portfolio. Vervolgens deel je je ervaringen die je hebt opgedaan tijdens het schrijven van het portfolio. Als laatste bedank je alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan het portfolio. Hierbij kan je denken aan een docent of een vertaler. Daarna onderteken je het voorwoord met je naam. Als laatst voeg je het persoonlijke deel toe. Je sluit het geheel af met een datum en plaats. Op deze manier weet je bij het lezen van het voorwoord exact om welke datum het gaat.

Voorwoord portfolio hbo

Tips

Het is de bedoeling dat je voorwoord van het portfolio niet te lang wordt. Het draait ten slotte om de inhoud van het portfolio en daarin staat het voorwoord niet centraal. We raden je aan om wel voldoende aandacht te besteden aan het voorwoord, aangezien het voorwoord vrij vooraan staat in het portfolio. De lengte van het voorwoord portfolio Hogeschool mag in principe niet langer zijn dan 4 tot 5 alinea.

Zoals we net hebben besproken, bedank je in het voorwoord portfolio Hogeschool alle mensen die een bijdrage hebben geleverd of je hebben gesteund. Deze bedankjes moeten in de juiste volgorde worden geplaatst. Dit betekent dat diegene die de grootste bijdrage heeft geleverd, als eerste wordt benoemd.

Het voorwoord portfolio Hogeschool gaat over de ervaring tijdens het schrijven van je portfolio. Schrijf het voorwoord dus ook na afloop van het geschreven portfolio. Het voorwoord portfolio Hogeschool gaat over jezelf, dus schrijf ook in de ik- of wij-vorm.

Als laatste is het belangrijk om consistent te schrijven; bedank jij je begeleider alleen met zijn of haar achternaam, doe dit dan ook bij de andere personen die je gaat bedanken. Wees ook consistent in het gebruik van enkel- en meervouden.

Bekijk ook eens onze pagina met een voorbeeld van een Hogeschool portfolio

Hulp nodig?

Het schrijven van een voorwoord portfolio Hogeschool of andere onderdelen van je portfolio is niet voor iedereen makkelijk. Dit komt onder andere door de persoonlijke tint in het voorwoord portfolio Hogeschool. Je schrijft open en deelt alle ervaringen en samenwerkingen op een professionele manier. Tijdens het schrijven kijk je terug op je eigen handelingen gedurende het proces. Sommige studenten vinden het lastig om te reflecteren, omdat ze eigenlijk niet bewust nadenken bij verschillende handelingen. Heb jij hulp nodig bij het schrijven van jouw portfolio?

Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag. Veel succes met het schrijven van jouw portfolio!

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?