Skip to content

Schrijfhulp en schrijftraining

Heb je tijdens je studies of bij het schrijven van je Thesis moeite met academisch schrijven? Wil je leren om helder, to-the-point en academisch te schrijven? Krijg je herhaaldelijk feedback dat je problemen hebt met helder en beknopt schrijven? Je bent niet alleen, bij de meeste studenten die zich bij ons aanmelden, komt het probleem neer op (academisch) schrijven! Helaas wordt er op hogescholen en universiteiten weinig aandacht besteed aan schrijfvaardigheid, maar dit wordt wel van je verwacht. We hebben een aantal schrijfcoaches die je hierbij kunnen helpen, dit kan vaak al in enkele sessies of in het document zelf. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops op hogescholen om studenten te helpen beter te leren schrijven.

Je gaat samen met je eigen schrijfcoach aan de slag om snel academisch schrijven te leren en tegelijkertijd je verslag op niveau te brengen. Je ontvangt van ons de juiste tips en (wetenschappelijke) strategieën om snel je werk naar een hoger niveau te tillen en academisch schrijven in korte tijd onder de knie te krijgen. We leren je ook hoe je je gedachten op papier kunt zetten, want veel studenten hebben het wel in hun hoofd, maar krijgen het niet op papier. Als je last hebt van een writer’s block, bieden we inzicht in de oorzaak en helpen we je dit samen op te lossen.

Onze schrijfcoaching is speciaal bedoeld voor professionals en studenten die persoonlijke begeleiding wensen of een op maat gemaakte cursus. Een Topscriptie schrijfcoach begeleidt dit proces, waarbij jij de frequentie van de gesprekken bepaalt.

We bieden ook cursussen Engels academisch schrijven aan. Wil je alvast wat tips? Klik hier.

Voor bedrijven, zelfstandigen en professionals (bijvoorbeeld met een opleidingsbudget) bieden wij speciale schrijftrainingen aan, op maat gemaakt en met voorbeelden uit de praktijk. De vaardigheden die je opdoet tijdens onze begeleiding kun je telkens wanneer je schrijft opnieuw toepassen. We maken vaak gebruik van stukken die je hebt geschreven (of nog moet schrijven) om ze direct in de praktijk toe te passen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?