Skip to content

Thesisgroep: Thesis kickstart

De Topscriptie 4-weekse om je Thesis schrijfproces te stimuleren

Voor veel studenten is het schrijven van een Thesis een hele uitdaging. Faalangst of onzekerheid over succes, of een neiging tot perfectionisme, weerhoudt je ervan om iets op papier te krijgen. Overkomt jou dat ook? Dan is de Topscriptie 4-weekse misschien een mooie aanvulling op de reguliere begeleiding die je nu van ons krijgt. Met deze 4-weekse cursus doorloop je onder begeleiding van een gespecialiseerde professional samen met maximaal 15 medestudenten 4 weken lang in vier gezamenlijke online sessies de valkuilen die iedereen tegenkomt, werk je aan je gestelde doelen en koppelen we je elektronisch aan een medestudent (buddy). zodat je gedurende die vier weken (of langer) online continu op elkaar kunt terugvallen.

Speciaal voor onze huidige studenten hebben we een aanbod. In ruil voor 1 online uur van de met jou afgesproken begeleiding, krijg je gedurende die vier weken toegang tot de Topscriptie 4-weekse. Concreet betekent dit:

  • Elke week een collectieve online sessie van 1,5 uur met een proces professional en medestudenten. Data: een nieuwe groep start in 2023, data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.
  • Tussendoor kun je inloggen op het platform om ideeën uit te wisselen met andere studenten en elkaar te helpen. Je wordt ook gekoppeld aan een medestudent (buddy) om op terug te vallen.

Vier weken lang check je online met elkaar in, stel je doelen, vier je successen en vind je samen oplossingen voor uitdagingen. Je hebt elkaars stok achter de deur – het is leuk en het werkt!

 

De kickstart wordt begeleid door Marlies van Hal & Manon Joosten met jarenlange ervaring in Thesisbegeleiding en student communities.

Marlies van Hal

Manon Joosten

Wat levert het je op?

Zekerheid en ondersteuning bij het realiseren van de Thesis
Vertrouwen in jezelf bij het realiseren van de Thesis
Een opgestart schrijfproces (je werkt in de tussentijd aan je eigen doelen)
Meer verbondenheid. Een Thesis schrijven kan eenzaam zijn. Niet in het Kickstart programma!

Speciaal voor Topscriptie klanten. VOL=VOL (maximaal 15 studenten)

Meld je aan via: mirjam@Topscriptie-be.searchclicksdesign.com

 
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?