Skip to content

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Topscriptie B.V.

Mercuriusweg 2H

3113 AR Schiedam

Kvk-nummer: 78762723 (opgericht in 2011)

Ons bankrekeningnummer en BTW-nummer kunt bij ons opvragen door contact met ons op te nemen.

We zijn een toonaangevend en erkend studie- en Thesisbegeleidingsinstituut en marktleider in België en België. Studenten staan bij ons op nummer 1. Op jaarbasis begeleiden we met ongeveer 60 professionals zo’n 1.000 studenten bij hun studie en het realiseren van hun (Hogeschool of wo) bachelor- of masterthesis. Onze professionals zijn wetenschappelijk geschoold en hebben veelal ook ervaring in het onderwijs, de praktijk en sommige van ons zijn gepromoveerd. We worden voornamelijk ingehuurd door studenten (en werkenden met een opleiding) zelf. Daarnaast kunnen studenten bij ons hun opleidingsbudget inzetten en werken we samen met diverse bedrijven, bijvoorbeeld middels een strategisch partnership en onderwijsinstellingen (optreden als beoordelaar, begeleider of tweede lezer).

De kwaliteit van onze dienstverlening staat altijd voorop en hier zijn we dan ook continu mee bezig.

Algemene voorwaarden

Op alle leveringen en diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. U kunt onze algemene voorwaarden hier  bekijken.

Beleid 

Het maken van goede afspraken vergemakkelijkt de communicatie, brengt kwaliteit en zorgt voor transparantie en duidelijkheid bij alle betrokken partijen. Topscriptie vindt dat deze afspraken wel flexibel genoeg moeten zijn om verantwoord de Thesisbegeleiding te kunnen aanbieden.

Onze kernwaarden zijn: combinatie van concrete adviezen (kennis delen) en begeleiding (positief motiveren en vertrouwen geven), inzicht en ontwikkeling.

Voor Topscriptie staat het aanbieden van kwaliteit en het studentenwelzijn voorop, dit begint bij de selectie van gemotiveerde en academische Thesisbegeleiders die de juiste begeleiden kunnen bieden. Onze kwaliteitseisen zorgen voor een verdere professionalisering van de Thesisbegeleiders, waardoor Topscriptie zich steeds meer heeft ontwikkeld als volwaardig gesprekspartner met onderwijspartners, bedrijven en de markt. Onze kerntaken zijn dat wij ten alle tijden positief motiveren en wij vinden het belangrijk dat alle begeleiders dit continu toe blijven passen. Er moet altijd een positief werkklimaat worden geschept door de begeleider. Ook hebben wij begeleiders met specialismen zoals ervaring met bepaalde leerproblemen (faalangst, ADHD, autisme, dyslexie, mentale problemen zoals een depressie etc.).

MVO

Topscriptie wil graag zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We werken samen met begeleiders door heel het land, zodat studenten (en onze Thesisbegeleiders) niet ver hoeven te reizen. Bij voorkeur lezen en begeleiden we digitaal, waarbij we zo min mogelijk printen. Hiermee proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. Sinds 2019 helpt Topscriptie op vrijwillige basis vluchtelingen (via de organisatie UAF), om zo ook maatschappelijk van nut te zijn.

LVSi 

Wij vinden de kwaliteit van begeleiding belangrijk en zijn dan ook aangesloten bij de LVSi, de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten. De LVSI is de enige branchevereniging voor instellingen die studie- en Thesisbegeleiding aanbieden. Op deze manier kunnen we onszelf verder blijven ontwikkelen en leren. Daarnaast kunnen we de klachtencommissie van de LVSi inschakelen wanneer er een klacht is waar we samen met de student niet uitkomen.

Topscriptie Team karikatuur 2021 

Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen: info@topscriptie.be

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?