Skip to content

Tarieven

Winnaar beste Thesisbureau van België

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Een Thesisbegeleider en studiebegeleider van Topscriptie heeft naast een academische opleiding en enthousiasme ook een uitgebreide vakkennis. Je eigen Thesisbegeleider kan je helpen met alle problemen die je tegenkomt bij het schrijven van eenthesis. Onze begeleiding richt zich op fulltime, duale en werkende studenten. Voor een effectieve Thesisbegeleiding koppelen wij jou aan de Thesisbegeleider (of studiecoach) die het beste bij jou en het onderwerp van je Thesis of (afstudeer)opdracht past. We hebben voor elk vakgebied een Thesisbegeleider beschikbaar, waarbij we onderscheid maken tussen Hogeschool en WO.

In een vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen welke begeleider en welk pakket het beste bij jou past! 

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past en wat je kunt verwachten?

Thesis voordeelpakketten

Voor veel studenten is een kortingspakket de beste keuze. Je kunt de uren gebruiken voor alle onderdelen van je studie/Thesis, je begeleider houdt alle tijden (in minuten) bij in onze online community. 

Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Zo kun je sneller afstuderen en je Thesis succesvol afronden tegen een redelijke prijs. Je kunt vooraf een voordeelpakket of losse uren kopen via onze beveiligde Topscriptie Community (je kunt hier betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en SOFORT banking). Voor meer informatie over de Topscriptie Community, klik hier. Je krijgt korting op het uurtarief als je meer uren nodig hebt, we hebben pakketten van 5, 10 en 20 uur.

Tarieven voor:

Online

Op locatie

 • Online voordeelpakket 5 uren
  69,- p/u
  • 5 uren
  • Online hulp
  Online voordeelpakket 10 uren
  65,- p/u
  • 10 uren
  • Online hulp
  Meest gekozen
  Online voordeelpakket 20 uren
  59,- p/u
  • 20 uren
  • Online hulp
 • Locatie voordeelpakket 5 uren
  79,- p/u
  • 5 uren
  • Locatie hulp
  Locatie voordeelpakket 10 uren
  75,- p/u
  • 10 uren
  • Locatie hulp
  Meest gekozen
  Locatie voordeelpakket 20 uren
  69,- p/u
  • 20 uren
  • Locatie hulp

Losse uren:

Natuurlijk kun je ook losse uren kopen. 

Een uur op locatie kost 85 euro. 

Een online uur kost 75 euro. 

*Alle bovenstaande tarieven zijn netto prijzen in euro en we zijn vrijgesteld van BTW voor Thesisbegeleiding. Je betaalt 3,99 euro transactiekosten per transactie.

Hulp bij opdrachten of een Thesiscontrole

Je kunt bij ons terecht voor een Thesischeck/ second opinion. Je kunt je Thesis geheel vrijblijvend naar ons mailen voor meer informatie. 

Daarnaast bieden we hulp bij academisch (wetenschappelijk) schrijven aan. Je kunt bij ons ook terecht voor hulp bij het schrijven van je portfolio, essay, beroepsproduct of andere opdrachten. 

Wil je iemand een motivatieboost geven of is er iemand jarig? We bieden ook de Topscriptie cadeaubon aan!

Kosten voor (Thesis)begeleiding worden terugverdiend

Hoewel onze tarieven concurrerend zijn en vriendelijk voor de vaak krappe studentenportemonnee, blijft het altijd een investering. Gelukkig betaalt deze investering zich altijd terug. Door sneller af te studeren bespaar je op studiekosten, collegegeld en voorkom je een hoop onnodige stress en zorgen. Het is tevens een waardevolle investering in jezelf, aangezien het schrijven van een persoonlijke Thesis je verschillende vaardigheden bijbrengt die van groot belang zijn in je verdere carrière. Bovendien kun je eerder de arbeidsmarkt betreden en met een uitstekend cijfer voor je Thesis (en op je CV) val je op! 

Afhankelijk van jouw situatie kunnen de kosten die je maakt fiscaal aftrekbaar zijn als studiekosten, en bovendien brengen wij geen btw in rekening voor onze Thesishulp!

We bieden online hulp of hulp op locatie in de regio Aalst, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Antwerpen en Turnhout. Soms is het mogelijk om af te spreken op een locatie naar keuze, zoals op het werk of op de universiteit/hogeschool. Topscriptie is een professioneel bijlesbureau en is erkend door de Nationale Onderwijsgids. Bovendien zijn we beoordeeld met 5 sterren door de onafhankelijke beoordelingssite Allebedrijvenin.

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?