Skip to content

Locaties Thesisbegeleiding

Jouw wensen voor Thesisbegeleiding staan bij ons voorop. Je kunt kiezen voor online begeleiding (Zoom/ Teams/ telefoon/ WhatsApp/ e-mail), ook ideaal voor studenten die in het buitenland verblijven of studeren) of begeleiding op locatie. Of voor een combinatie van beide. Wat jij het prettigst vindt!

Thesisbegeleiding van Topscriptie is de snelste weg naar je diploma. Dankzij ons team van ervaren Thesisbegeleiders krijg je altijd effectieve hulp van de begeleider die het beste bij jou past.

Loop je vast met je Thesis/afstuderen, is de moed je in de schoenen gezakt of heb je net dat duwtje in de rug nodig? Onze Thesisbegeleiding is de weg naar een Topscriptie waar je trots op kunt zijn.

Thesisbegeleiding op locatie

Thesisbegeleiding op locatie is mogelijk in de volgende steden:

 • Aalst
 • Brugge
 • Genk
 • Hasselt
 • Kortrijk
 • Leuven
 • Mechelen
 • Oostende
 • Roeselare
 • Sint-Niklaas
 • Antwerpen
 • Turnhout
 • Breda

Staat jouw stad er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en we vertellen je graag vrijblijvend wat er mogelijk is. Wij bieden Thesisbegeleiding door heel België.

Veel voorkomende problemen bij het schrijven van een Thesis

Je bent zeker niet de enige die problemen ondervindt bij het schrijven van je Thesis/beroepsproduct. Het is het moeilijkste deel van de studie en bijna elke student worstelt ermee. Het is dan ook een groot project waarin je snel vast kunt lopen. En de Thesisbegeleiding op hogescholen en universiteiten is vaak onder de maat. Docenten hebben simpelweg niet de tijd om elke student goed te begeleiden.

Bekende problemen die veel studenten tegenkomen bij het schrijven van hun Thesis zijn:

Geen goede onderzoeksvraag kunnen bedenken voor je Thesis;

Verdrinken in de hoeveelheid informatie;

Moeite met het maken van een goede opbouw/structuur;

Het is jammer als je vastloopt in de laatste fasen van je studie. Studeren is tegenwoordig behoorlijk duur en elke vertraging die je oploopt, voel je in je portemonnee. Je moet langer collegegeld betalen, je studielening kan verder oplopen en je loopt inkomsten mis omdat je later gaat werken.

Met onze Thesisbegeleiding krijg je je Thesis weer op de rails, kun je sneller afstuderen en kun je eerder op zoek naar een baan. Onze tarieven zijn al scherp, maar op deze manier kun je nog meer besparen!

Locaties thesisbegeleiding

Waarom Thesisbegeleiding van Topscriptie

Onze persoonlijke en doelgerichte Thesisbegeleiding is precies het zetje dat je nodig hebt om je Thesis af te ronden. Wij koppelen jou aan de juiste begeleider die samen met jou de specifieke problemen oplost waar jij tegenaan loopt.

Via onze handige Topscriptie community kun je eenvoudig Thesishulp inkopen en je studiepunten bekijken. Thesisbegeleiding is flexibel en afgestemd op jouw wensen. Volledig online met begeleiding via Teams/Zoom/telefoon en e-mail. Of Thesisbegeleiding op locatie. De keuze is aan jou!

Je persoonlijke Thesisbegeleider die je verder helpt

Gratis intakegesprek en advies

Jarenlange ervaring in Thesisbegeleiding: al meer dan 6.367 studenten succesvol begeleid

Gunstige tarieven

Snelle hulp en direct antwoord op al jouw vragen

Thesisbegeleiding online én op locatie: de keus is aan jou

Van zorgen naar succes met persoonlijke Thesisbegeleiding

Maak je geen zorgen meer over je Thesis en begin vandaag nog met het schrijven van een echte Topscriptie!

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?