Skip to content

Werken bij Topscriptie

Wil je werken als freelance Thesisbegeleider / afstudeerbegeleider bij Topscriptie?

Heb je een passie voor onderzoek en Thesiss? Deskundigheid, ervaring en enthousiasme, daarop selecteren wij onze begeleiders. Topscriptie is altijd op zoek naar ervaren professionele Thesisbegeleiders met expertise in verschillende domeinen. Sinds 2011 bieden wij professionele begeleiding aan studenten. In 2017, 2018, 2019 en 2020 hebben we een prijs gewonnen, en we streven ernaar om de beste Thesisbegeleiding te (blijven) bieden en zoveel mogelijk studenten naar de eindstreep te helpen. We blijven bewust kleinschalig, zodat we de juiste aandacht kunnen schenken aan elke student en de kwaliteit hoog kunnen houden. Jaarlijks organiseren we een vaste dag voor alle begeleiders (inclusief thema, lunch, enz.) en we verzorgen masterclasses voor begeleiders die zich verder willen specialiseren.

Veel studenten komen bij ons via-via terecht. We verbinden elke student met een unieke hulpvraag aan een begeleider met de juiste expertise. We zijn dan ook een team bestaande uit verschillende begeleiders met verschillende expertises, kennis en ervaring. Onze doelgroep zijn Hogeschool- en universitaire studenten van alle opleidingen in heel België en Vlaanderen. Wij bieden studenten online hulp via Zoom/Teams, telefoon en e-mail, maar we bieden ook begeleiding op locatie vanuit Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Maastricht en Groningen. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar Thesisbegeleiders, redacteuren, stagiaires, bloggers en socialemedia-experts die ons hierbij kunnen ondersteunen.

Gezocht: Technische/ accountancy/ bedrijfseconomie Thesisbegeleider (liefst met kennis van SPSS)

Heb jij een achtergrond in techniek, accountancy, fiscaal recht, bedrijfskunde/MBA en beschik jij over goede academische vaardigheden en bij voorkeur kennis van SPSS? Ben je gemotiveerd en wil je studenten op de eerste plaats zetten in je werk? Vind je het leuk om met studenten te brainstormen en de student alle hulp, kennis en ervaring te geven die je kan bieden?

We horen graag van je!

We zijn regelmatig op zoek naar professionele freelance Thesisbegeleiders in heel België, met een voorkeur voor de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch. Je helpt zowel Hogeschool- als universitaire studenten bij het schrijven van hun Thesis, zowel procesmatig als inhoudelijk. Een vereiste is een masterdiploma, analytisch vermogen en affiniteit met Thesiss en eventueel begeleiding van studenten. Je werkt vanuit huis en/of op locatie, en de dagen en tijden zijn flexibel in te plannen. Momenteel geven we de voorkeur aan professionals met een masterdiploma in de volgende disciplines en onderwerpen: psychologie, economie, bedrijfskunde, communicatie, kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS) en bedrijfskunde. Ben je bezig met een doctoraat of ben je inmiddels gepromoveerd? We werken ook graag samen met promovendi.

Een open sollicitatie kan worden verstuurd naar: mirjam@Topscriptie-be.searchclicksdesign.com. We ontvangen graag ook je cv en motivatiebrief (inclusief minimaal 1 referentie).”

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?