Skip to content

Beste Thesishulp

Winnaar van het beste Thesisbureau van België

Wil jij ook goede Thesishulp van een erkend bureau? Wij vinden onafhankelijke beoordelingen van onze studenten belangrijk. We ontvangen regelmatig beoordelingen van onze studenten die we hebben begeleid. Wij vragen deze studenten om hun beoordeling ook op een externe en onafhankelijke website te plaatsen, zodat deze voor iedereen zichtbaar is. Op deze website beoordelen studenten onze Thesisbegeleiding op de volgende aspecten: service, prijs/kwaliteit en eerste indruk. We hebben vier jaar op rij een speciale Best of award ontvangen van deze onafhankelijke website. Deze awards hebben we ook als certificaat ontvangen en opgehangen. Met trots kunnen we melden dat we al meerdere jaren het beste Thesisbureau van België zijn!

De beste Thesisbegeleiders werken bij Topscriptie

Een Thesisbegeleider werkt niet zomaar bij Topscriptie. Bij Topscriptie stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze begeleiders. Nu zijn er veel Thesisbegeleiders in België en is er veel aanbod, maar wij selecteren alleen de beste begeleiders. Ambitie is een belangrijk woord binnen onze organisatie. Zo leveren wij altijd de beste kwaliteit en bieden wij onze studenten ook de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om Thesisbegeleiding. Wij zijn niet – zoals veel concurrenten – zomaar een pool van Thesisbegeleiders, maar vormen een echt team (we organiseren ook regelmatig masterclasses en professionaliseringsdagen met een thema waarover we gezamenlijk discussiëren en onze kwaliteit verder verbeteren). Ons team van Thesisbegeleiders bestaat uit professionals en experts met zeer uiteenlopende achtergronden, maar zijn allemaal gericht op het succesvol afronden van de Thesis. Daarnaast werken we samen met een aantal onderwijsinstellingen (waaronder de Hogeschool van Amsterdam en de HAN) en een aantal bedrijven.

Aan Topscriptie zijn meer dan 30 Thesisbegeleiders verbonden, zodat we altijd kwaliteit kunnen blijven bieden met de juiste expertise. Ze voldoen allemaal minimaal aan de volgende eisen:

Afgestudeerd als master (1 of meer mastertitels), promovendus en bij voorkeur gepromoveerd;

Relevante en uitgebreide werkervaring in het vakgebied;

Op de hoogte van actuele ontwikkelingen en werkt deze kennis continu bij;

Deskundig en zeer ervaren met Thesis/onderzoeken, een goede sparringpartner;

Gerichte, snelle en concrete suggesties en adviezen formuleren;

Gespecialiseerd in belangrijke onderzoeksvaardigheden, methoden en technieken;

Enthousiast en gemakkelijk te motiveren en te inspireren.

Je eigen persoonlijke Thesisbegeleider

Bij Topscriptie krijg je altijd een professionele Thesisbegeleider toegewezen die perfect aansluit bij jouw hulpvraag en Thesis/afstudeerverslag en altijd snel beschikbaar is. Omdat we een team van Thesisbegeleiders zijn, met allemaal verschillende expertises, is er altijd wel iemand beschikbaar die je verder kan helpen. Natuurlijk kun je ook je eigen voorkeur aangeven. Ook kunnen we altijd een tweede begeleider inzetten als dat nodig is, bijvoorbeeld bij je plan van aanpak, heel specifieke Thesishulp met SPSS/Stata, het redigeren van je Thesis/beroepsproduct of als kritische tweede lezer om je Thesis naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij ook goede Thesishulp van een professionele Thesisbegeleider?

Topscriptie is uniek in België en biedt diverse (flexibele) oplossingen voor elke Thesis en verzoek om hulp.

Zoekt u ook professionele hulp bij uw Thesis?

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?