Skip to content

Thesis nakijken

Wil je graag je Thesis, professioneel product, of portfolio laten nakijken op taal of een Thesiscontrole (of heb je een herkansing voor je Thesis)? Of ben je op zoek naar een onafhankelijke partij die jou een tweede mening kan geven over je plan van aanpak of Thesis? Onze ervaren Thesisbegeleiders en taalkundigen staan voor je klaar, neem direct contact met ons op!

Topscriptie kan je Thesis nakijken op taal, structuur, en inhoud. Daarnaast is het mogelijk om je professioneel product of portfolio te laten controleren. We kunnen een Thesiscontrole uitvoeren en je helpen om de inhoud te verbeteren. Heb je enkel hulp nodig bij het leren van academisch schrijven? Onze schrijfcoaches helpen je hier graag bij, zie ook onze pagina over het leren van academisch schrijven.

Thesis nakijken: professionele correctie en redactie

Grammatica, zinsstructuur, spelling en APA-stijl: bij een Thesis of professioneel product worden de vorm van de tekst en de bronvermelding vaak verwaarloosd. Het draait toch alleen om de inhoud, nietwaar? Fout gedacht! Het taalgebruik in je Thesis en professioneel product is van groot belang. Kromme en slecht lopende zinnen, spelfouten: het maakt allemaal een slechte indruk en kost je veel punten. Een zwakke tekst kan bovendien afbreuk doen aan de geloofwaardigheid en kracht van de inhoud van je Thesis of professioneel product. Veel onderwijsinstellingen richten zich dan ook steeds meer op de leesbaarheid en taalgebruik in de Thesis bij beoordeling. Je Thesis laten nakijken zorgt er tevens voor dat je beoordelaars in een positieve stemming zijn!

thesis nakijken

Taalkundige Topscriptie: Gertine

Engelse Thesis laten nakijken

Bij Topscriptie kun je jouw België of Engelse Thesis of verslag na laten kijken. Wij hebben veel ervaring en kunnen ervoor zorgen dat jouw Thesis of Thesis taalkundig goed in elkaar zit. Kromme zinnen worden herschreven, punten en komma worden op de goede plek gezet, alle d’s en dt’s staan waar ze horen en je Thesis wordt aangepast naar een mooi en consistent geheel. Zo kom je goed voor de dag met een Thesis die correct en vlot is geschreven. 

Steeds meer studenten kiezen ervoor hun Thesis in het Engels te schrijven. Het is niet alleen een goede oefening, maar het kan ook de deur openen voor een internationale baan of vervolgstudie. Dan moet je Thesis natuurlijk wel in vlekkeloos Engels geschreven zijn! Onze taalexperts kunnen jouw Thesis nakijken en ervoor zorgen dat jouw Thesis lekker vlot leest

Thesis nakijken binnen 24 uur

Heb jij een hele snelle deadline? Laat je Thesis dan nakijken binnen 24 uur door onze taalspecialist (enkel beschikbaar op aanvraag). Mochten wij geen plek hebben kun je terecht bij Scribbr. Scribbr, biedt een redigeerdienst maar bieden ook een plagiaatcheck (zodat je plagiaat voorkomt) en apa-check aan. You can only make a good first impression once!

Overweeg jij Thesishulp of ben je reeds klant bij Topscriptie? Speciaal voor alle klanten van Topscriptie bieden we een korting bij Scribbr. Neem contact met ons op voor een kortingscode waarmee je direct korting krijgt bij Scribbr.

Wil jij graag jouw Thesis of verslag na laten kijken? Mail jouw verslag naar Topscriptie voor een prijsopgave. 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?