Skip to content

Hulp voor NCOI studenten

Studeer jij aan de NCOI? Topscriptie biedt hulp

Heb jij hulp nodig bij je vakken, moduleopdrachten, je plan van aanpak en/ of beroepsproduct/ verantwoordingsrapport van de NCOI? Bij Topscriptie hebben we al vele NCOI studenten met succes begeleid (zie ook onze reviews). Wij zijn een team van ervaren en professionele Thesisbegeleiders en kunnen dankzij onze verschillende expertises altijd de juiste hulp bieden. Wanneer je bij ons hulp inschakelt, zorgen we er altijd voor dat je een Thesisbegeleider krijgt toegewezen die goed bekend is met de specifieke eisen en beoordeling van de NCOI (het nieuwe afstuderen).

De meeste studenten komen bij ons voor hun plan van aanpak of  voor hulp bij hun beroepsproduct/ eindopdracht, maar we helpen ook vaak bij het schrijven van een paper, essay en de voorbereiding van tentamens en presentaties van verschillende vakken van uiteenlopende studies. Tevens geven we regelmatig examentrainingen voor diverse modules van de NCOI zoals management en organisatie.

Een aantal Thesisbegeleiders bij ons hebben uitgebreide en up-to-date ervaring met het gericht begeleiden van werkende (NCOI) studenten. Bij Topscriptie begrijpen we hoe belangrijk en lastig het combineren van een baan met een studie/ het schrijven van een Thesis kan zijn. Tijd is een belangrijke factor en je wil jouw studie in korte tijd succesvol afronden, het is dan ook belangrijk dat hier goede en concrete begeleiding in wordt geboden. Je kunt bij ons terecht op verschillende locaties en tevens bieden we online hulp.

Voordelen van een Topscriptie begeleider bij jouw NCOI studie

Wij bieden jou als NCOI student dan ook de volgende voordelen:

Geen wachttijden: direct hulp en aan de slag;

Concrete tips en adviezen, zodat je snel je studie (en beroepsproduct/ eindopdracht/ verantwoordingsverslag) kunt afronden;

Een persoonlijke Topscriptie begeleider die bekend is met de NCOI studie- en Thesis eisen (kwaliteit) én werkervaring heeft;

Flexibele begeleiding (ook ’s avonds/ het weekend) en excellent maatwerk;

Zeer scherpe tarieven: wij houden de kosten zo laag mogelijk, als werkende professional betaal je bij ons hetzelfde (let op: soms is er vergoeding mogelijk vanuit de werkgever!).

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?