Skip to content

Eindopdracht NCOI

Eindopdracht NCOI: persoonlijke Thesishulp en begeleiding

Start je met het schrijven van je onderzoeksvoorstel, verantwoordingsrapport en advies of beroepsproduct (nieuwe stijl) aan de NCOI? Veel bedrijven en werkende studenten kiezen voor de NCOI vanwege het studeren op afstand en de flexibiliteit. Het nadeel is dat er vaak beperkte persoonlijke hulp is, wat juist nodig is wanneer je het studeren met werken combineert. Wij hebben een oplossingsgerichte werkwijze; we denken concreet met je mee over de inhoud en structuur, maar ook bij de planning, motivatie en het maken van voldoende voortgang.

Heb jij hulp nodig bij het schrijven van je beroepsproduct van de NCOI? Of ben je al begonnen maar loop je vast? Wij begeleiden veel NCOI studenten bij de verschillende fases. De kosten voor persoonlijke begeleiding en hulp liggen bij ons vele malen lager en tevens krijg je concrete hulp zodat je ook echt weer verder kunt.

Het schrijven van een eindopdracht (beroepsproduct) bij de NCOI is anders dan het schrijven van een Thesis aan een reguliere onderwijsinstelling. Het is de afsluiting van een aantal modules of fasen, waarbij elke opleiding weer andere eisen kent. Onze professionele begeleiding helpt jou om effectiever (en met meer motivatie) te werken aan je eindopdracht, eerder klaar te zijn en met een mooi cijfer je studie eindelijk af te ronden.

Hulp bij je eindopdracht: ons team van professionals met vakkennis

Topscriptie bestaat uit een team van verschillende academische Thesisbegeleiders, wij matchen je altijd met een Thesisbegeleider met kennis op jouw vakgebied. Tevens hebben onze begeleiders relevante werkervaring, zodat we je ook bij de vertaalslag naar de praktijk kunnen helpen. Zo ben je altijd verzekerd van een Thesisbegeleider die goed bij jouw beroepsproduct/ verantwoordingsrapport past!

De meerwaarde van begeleiding

Ervaring Thesisbegeleiding : wij begeleiden sinds 2011 studenten van de NCOI van uiteenlopende studies;

Maatwerk: onze persoonlijke Thesisbegeleiding is afgestemd op wat jij als werkende student nodig hebt én jouw richting van opleiding;

Flexibiliteit: je kunt bij ons terecht in het weekend en de avonduren, wel zo handig als je naast je studie en het schrijven van je eindopdracht/ beroepsproduct werkt;

Concrete adviezen waarmee je direct aan de slag kunt, maar ook begeleiding bij het proces;

Veelal wordt onze studie- en Thesisbegeleiding betaald door de werkgever, bijvoorbeeld via het opleidingsbudget (afhankelijk van de CAO-voorwaarden).

Ervaringen van NCOI studenten

Op de externe review website delen studenten hun ervaringen met ons. Klik hier om naar deze reviewsite te gaan. Hieronder delen we enkele ervaringen van NCOI studenten:

Marieke, bachelor technische bedrijfskunde (2023)

Na het afronden van mijn onderzoeksvoorstel voor de Hogeschool opleiding Technische bedrijfskunde (NCOI) heb ik de hulp van Topscriptie ingeschakeld. In eerste instantie omdat ik hulp nodig had bij het theoretisch kader. Uiteindelijk heeft Klaas Meekma me uitstekend geholpen tot en met de voorbereiding voor mijn verdediging. Mede dankzij zijn begeleiding en hulp heb ik nu mijn diploma op zak én heb een heleboel geleerd gedurende het gehele traject. Mijn dank ik groot en ik raad het iedere afstudeerder aan om Topscriptie in te schakelen!

Pluspunten: Begeleiding en hulp bij het hele afstudeertraject; directe communicatie; weinig wachttijd tussendoor.

Faija, Hogeschool bachelor Communicatie (2022)

Ik ben erg onder de indruk over de wijze waarop Topscriptie mij heeft gecoacht bij de opzet, onderzoeksfase en het schrijven van mijn bachelor Thesis! In eerste instantie had ik alleen behoefte aan begeleiding bij het onderzoeksvoorstel en het literatuuronderzoek. Het eerste gesprek vond al binnen twee dagen plaats en twee weken later kon ik mijn onderzoeksvoorstel insturen aan de Hogeschool!
De begeleiding beviel me zo goed dat ik gedurende het gehele Thesistraject regelmatig om feedback gevraagd heb. Hierdoor kon ik mijn Thesis op een hoger niveau tillen. Wat ik met name heel plezierig vind is dat ik bij ontvangst van een e-mail meteen hoorde op welke termijn ik een reactie zou krijgen. Meestal was dat binnen één tot twee werkdagen al. Inmiddels ben ik geslaagd! Met dank aan Topscriptie kijk ik terug op een intensieve en leerzame periode. Groeten, Fija, NCOI Communicatie

Wil je vrijblijvend meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor een intake…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?