Skip to content

Remko van der Sanden

Sociale wetenschappen, management en bedrijfskunde

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Remko van der Sanden

Remko is een gedreven en zeer ervaren en gepromoveerde thesisbegeleider, hij geeft thesisbegeleiding aan hbo studenten van vrijwel alle opleidingen en tevens begeleidt Remko studenten van de universiteit. Hij heeft zelf langdurige ervaring met de combinatie werken en studeren. Na zijn hbo-bachelor Organisatiekunde heeft hij vervolgens een doctoraal in de bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) en een doctoraal in de psychologie behaald (Universiteit van Maastricht/Open Universiteit). In 2015 heeft hij zijn doctoraat aan de Universiteit van Maastricht afgerond. Zijn proefschrift “Stigma by association among family members of people with mental illness” omvatte zowel verschillende kwantitatieve (surveys) als kwalitatieve (semi-gestructureerde interviews) onderzoeken. Tevens publiceert Remko regelmatig in (inter)nationale vakbladen en journals.  

Remko begeleidt via Topscriptie studenten en promovendi van verschillende hbo- en wo-instellingen en ondersteunt hen bij de diverse aspecten van de te realiseren thesis en hun proefschrift/ wetenschappelijk artikel. Hij maakt daarbij niet alleen gebruik van de inhoudelijke methoden en technieken voor student- en thesisbegeleiding, maar ook van zijn eigen ervaringen als zowel fulltime- als werkend student. Zijn specialisaties zijn: organisatiewetenschappen, managementwetenschappen, bedrijfskunde, arbeid- en organisatiepsychologie, verandermanagement, klanttevredenheid (NPS) en loyaliteit, cyber security (risicomanagement), strategisch management, entrepreneurship/ ondernemerschap, sociale wetenschappen en (klinische) psychologie. Hij heeft onder meer ruime ervaring met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksoftware als SPSS en NVivo. Remko heeft in het verleden veel studenten begeleid van de Avans hogeschool, NCOI, NHTV, Erasmus Universiteit, de Haagse Hogeschool, de HAN, Hogeschool Zuyd, Hogeschool InHolland, Universiteit van Maastricht, Windesheim, de Uva en andere onderwijsinstellingen.

“Ik help jou om structuur, focus en samenhang in je thesis aan te brengen, inhoudelijke feedback en adviezen en ik geef je weer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Ik geef vooral thesisbegeleiding in de regio Tilburg, Eindhoven en Breda maar ook in Rotterdam en Utrecht. Met behulp van Skype/ Teams en andere digitale middelen kan de begeleiding natuurlijk ook online of elders in het land plaatsvinden”.  

 

 

Neem contact op met Remko…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?