Skip to content

Reviews

Winnaar beste Thesisbureau van België

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Daphne Wansink
Daphne Wansink
2023-07-13
Snelle koppeling aan coach. Goede begeleiding, waardoor je vraagbehoefte ruim aan bod komt. Zo kreeg ik de abstracte feedback vanuit school dat ik strategischer moest schrijven en dat mijn zinsopbouw beter moest. Hierdoor besloot ik Topscriptie in te schakelen. Ik werd gekoppeld aan Sven Bakker. Zowel de kleine tips als de grote tips waren even waardevol. De thesis heeft nu goede inhoud en neemt de lezer goed mee. Sven, bedankt voor je inzicht en je bijdrage! Eindresultaat een 8!
Marilyn Groenhart-Meerzorg
Marilyn Groenhart-Meerzorg
2023-07-11
Diana
Diana
2023-07-07
Jelle heeft mij super geholpen om mij in te laten zien waar de fouten in mijn thesis zaten. Zijn feedback was helder en concreet. Hij is heel snel in verwerkte feedback nakijken waardoor ik de deadline zonder stress heb gehaald. Het schrijven van een masterthesis ligt niet binnen mijn talenten, maar met hulp van Jelle is er een goed in elkaar zittend onderzoeksverslag gekomen.
Vicky Champion
Vicky Champion
2023-07-06
Contact via algemeen waarbij probleemstelling en insteek begeleiding doorbesproken werd. Hierna gekoppeld aan Jelle; concrete afspraken kunnen maken met Jelle t.b.v. de thesis. Hierbij kon ik aangeven wat hielp en wat ik nodig had om verder te kunnen (bv verwijzingen naar specifieke verbeterpunten of websites wat het onderwerp toelichtte). Hierdoor nauwe samenwerking, laagdrempelig contact. Glaseerlijk over het stuk waardoor geen vreemde verwachtingen geschept werden. Dankzij Jelle's hulp in drie weken tijd de thesis kunnen fine-tunen en hopelijk nu wel een voldoende halen. Resultaten volgen, maar ik heb er een goed gevoel over! Zou zo weer deze investering maken, ik heb meer geleerd door samen digitaal zaken door te nemen en vragen te stellen dan tijdens de opleiding. Geeft expliciet aan waar hiaten zijn en hielp mij prioriteren van stukken die meer aandacht behoeften, waardoor het snel van "paniek" naar "planning" ging. Jelle, held! Ik laat nog weten of ik deze herkansing dus gehaald heb 😉
Eva Bos
Eva Bos
2023-07-06
Erg tevreden over de dienstverlening van Topscriptie. Goed contact gehad met Maarten, communiceert snel. Daarnaast erg blij met de kwaliteit van de feedback. Prijs/kwaliteit zeker waard. Aanrader!
Paula van Riessen
Paula van Riessen
2023-06-16
Na twee heftige jaren door prive omstandigheden de begeleiding van Topscriptie aangegaan omdat ik heel graag mijn Hbo Social Work opleiding wilde afronden. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Jacky Daalmans heeft mij de houvast en het vertrouwen gegeven die ik nodig had om mijn studie te kunnen afronden. Ondanks dat de begeleiding via de telefoon verliep voelde het heel persoonlijk aan. Ik ervaarde een stevige samenwerking waarin we beide van elkaar mochten leren. In een relatief korte tijd (3,5 maand) heb ik mijn thesis kunnen afronden en een mooi eind assessment neer mogen zetten. Jacky reageerde onwijs snel op mijn vragen en als ik mijn stukken naar haar had opgestuurd kreeg ik (veel) maar opbouwende feedback terug waar ik echt mee aan de slag kon en van heb mogen leren. Door de snelle reacties kon ik flinke stappen maken. Jacky dank je wel dat ik je heb mogen leren kennen, wat ik van je heb mogen leren en dat je mij een luisterend oor hebt geboden. Als ik ooit weer met een studie start kom ik zeker terug!
Mozay Lobman
Mozay Lobman
2023-06-14
Ik kan niet positiever zijn over mijn begeleider Jacky Daalmans als persoon en haar bijdrage in het afronden van mijn thesis. Samenwerken met mevrouw Daalmans was een genoegen, haar communicatie en ondersteuning was ijzersterk, motiverend en elk gesprek was prettig en leerrijk. Ik zou Topscriptie zonder twijfel aanraden aan een ieder die twijfelt over het aanvragen van ondersteuning tijdens het schrijven van hun thesis. Als alle begeleiders zulke mooie mensen als mevrouw Daalmans zijn en hun studenten zo goed ondersteunen, is Topscriptie echt een gouden bedrijf.
Jhamel
Jhamel
2023-05-18
De ondersteuning die ik heb gekregen bij Topscriptie was erg goed. De feedback werd erg snel gegeven en was van goede kwaliteit. Bedankt Mirjam en Jacky!
Zwanny de Bruin
Zwanny de Bruin
2023-05-12
Nadat ik, na een eeuwigheid ploeteren, was gezakt voor mijn thesis van NTI had ik geen idee hoe ik het zelf nog tot een goed einde kon brengen en ik werd er moedeloos van. Via een tip van een studiegenoot kwam ik bij Topscriptie terecht en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Had ik dat maar eerder gedaan! Mirjam de Winter van Topscriptie koppelde me aan Jacky Daalmans en zij heeft me zo ontzettend goed geholpen! Jacky heeft me geholpen om mijn thesis vanuit de basis opnieuw goed op te bouwen. Door de adviezen die ze gaf kreeg ik er weer zin en vertrouwen in en werd het me duidelijk wat ik moest doen om te slagen! De begeleidingsgesprekken waren efficiënt en tegelijkertijd gezellig. Ze gaf uitgebreide hulp en advies zonder dingen voor te kauwen, op een manier dat ik elke keer weer wist hoe ik verder moest. Daarbij waardeerde ik het dat ze recht door zee is en altijd eerlijk zei wat niet goed was en verbeterd moest worden. Ze kon streng zijn waar het nodig was en was altijd aardig, geen vraag was te veel. Wanneer ik haar appte of mailde kreeg ik razendsnel antwoord. Ik had van het begin af aan het gevoel dat het goed ging komen, en dat is ook gelukt: ik ben deze week afgestudeerd!!! Jacky, bedankt voor de onwijs fijne samenwerking, je humor, enthousiasme en expertise! Kortom, ik zou iedereen aanraden om de hulp van Topscriptie in te schakelen.
Noelle Ben
Noelle Ben
2023-05-10
Topscriptie, geeft gezocht naar de juiste begeleider die aansloot bij mij opleiding hbo-v, waarbij ook aandacht was voor mijn faalangst.
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?