Skip to content

Personal coaching

  • Persoonlijke coachingssessies (online/ op locatie) door een ervaren loopbaancoach.
  • Gericht op studenten, starters en young professionals.
  • Losse coachingssessies voor specifieke vragen of een geheel traject.
  • Zelfverzekerder, nieuwe inzichten en een antwoord op al je vragen over je studie en werken.

Coaching voor al je vragen

Personal coaching

-Als (bijna afgestudeerde) student, werkzoekende of young professional komen er veel keuzes op je af. Onze life/ businesscoaches helpen!
-Bespaar een hoop onnodige zorgen en kosten; nieuwe inspiratie en betere keuzes maken.
-Coaching geeft inzicht in jezelf en beantwoord je vragen. Je raakt meer overtuigd en gemotiveerd van de beslissingen die je maakt.
-De coaching is helemaal afgestemd op jouw karakter, wensen en hulpvraag.

Bij Topscriptie bestaat er de mogelijkheid om naast de begeleiding die wij geven aan Thesisstudenten, ook coaching op het gebied van loopbaanvragen en studie te krijgen. Wij begeleiden studenten en pas-afgestudeerden bij het maken van keuzes met betrekking tot de studie, de studieloopbaan en bij de overstap van studie naar werk. Tijdens en na je studie komt er veel op je af: keuzes maken, solliciteren, vriendschap, werkdruk, tentamendruk en je toekomst. Door ons ruime netwerk aan ervaren coaches, hebben wij de mogelijkheid om je te koppelen aan een persoonlijke coach die perfect aansluit bij jouw specifieke situatie, persoonlijke wensen en vragen. Al onze coaches hebben coachingservaring, levenservaring en een goede feeling met de doelgroep.

Onze werkwijze kenmerkt zich door te focussen op verandering. We werken graag samen met studenten en young professionals die zichzelf graag ontwikkelen en het verschil willen uitmaken in hun eigen leven en dat van anderen. Naast onze focus op coaching tijdens de studie en het werken, hebben wij ook een aantal gespecialiseerde coaches. Zij focussen zichzelf op vertrouwen, teambuilding, omgaan met veranderingen en communicatie.

Veel studenten starten al tijdens hun studie met het oriënteren op de loopbaan. Hierbij kun je jezelf vragen gaan stellen zoals; Wat kan ik? Wat wil ik? Wij hebben coaches die het onderwijs en de arbeidsmarkt van nu kennen en daar goed op inspelen. In een (studie) loopbaantraject stel je doelen op, reflecteer je op jezelf en maak je de match met het werkveld. De coach kijkt bijvoorbeeld naar wie je bent, wat je kunt en vooral ook naar wat je wilt en hoe dit kan worden bereikt. De coach biedt antwoorden op alle vragen op het gebied van studie en beroep, maar neemt ook persoonlijke – en omgevingsfactoren die hier mogelijk van invloed op zijn mee. Topscriptie biedt 1-op-1 gesprekken en oefeningen. Daarnaast is het mogelijk om een assessment te laten uitvoeren of je te ondersteunen en helpen bij het schrijven van je sollicitatiebrief, motivatiebrief en/ of C.V. Tevens kunnen we je ook daadwerkelijk helpen aan een baan, zo hebben we o.a. onze partner Jooble die regelmatig vacatures aanbiedt voor young professionals.

Personal coaching: Op locatie of online

De coaching is effectief, resultaatgericht en sluit perfect aan op jouw specifieke wensen en vragen. Daarnaast is coaching flexibel en ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Bij Topscriptie hebben we veel ervaring met het coachen en begeleiden van studenten en young professionals. Online coaching verloopt via Skype en/ of e-mail en je bespaart reiskosten en reistijd. Coaching op locatie is mogelijk bij ons op kantoor (omgeving Rotterdam) of op een coachingslocatie bij jou in de buurt.
Zo kun je bijvoorbeeld coaching krijgen van onze coach Maarten, hij is zeer ervaren en heeft al vele 20-ers en 30-ers succesvol begeleid bij hun studie en werk:

“Ik vind het een uitdaging om jonge mensen verder te helpen ontdekken wat voor hen belangrijk is en welke talenten ze hebben. Samen met de coachee kijken naar wat diegene nodig heeft om in beweging te komen. Daarbij vind ik de ruimte om jezelf te mogen zijn belangrijk. Ik werk graag met een duidelijk doel voor ogen en vind het mooi om dat doel op creatieve wijze te bereiken.“

Sollicitatiebrief en C.V.

Nu de arbeidsmarkt overvol is, wordt het als sollicitant steeds moeilijker om op te vallen. Het is om deze reden heel belangrijk om niet alleen een brief zonder taalfouten te schrijven, maar ook om ertussen uit te springen. Veel studenten en young professionals ervaren dit als lastig en hebben na het schrijven van verschillende brieven geen inspiratie meer. Door middel van een professionele, creatieve en vooral originele tekst helpen wij jou hierbij. Inmiddels zijn al vele studenten die wij in het verleden hebben geholpen enthousiast over onze service en ook uitgenodigd voor een gesprek.

Daarnaast zorgen wij voor een verbeterde en overzichtelijke C.V., zodat je ook op deze manier de kansen op een baan verhoogd.
Een sollicitatiebrief kan worden geschreven op alle werkniveaus en tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het aanpassen van brieven voor hogere, academische functies. Daarnaast helpen we regelmatig mensen bij het gehele traject, van de brief, tot het voorbereiden van een gesprek en een stukje loopbaancoaching (in één of meerdere sessies).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek…

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?