Skip to content

Gemeente

Winnaar beste Thesisbureau van Belgi√ę

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Studie- en Thesisbegeleiding voor medewerkers van gemeenten

Wat bieden wij u als HR-professional van uw gemeente?

 • Begeleiding medewerker bij het schrijven van de (eind)opdracht
 • Informatie over ervaren kwaliteiten en competenties van opleidingsinstituten
 • Advisering bij de keuze uit mogelijke opleidingsinstituten en het opstellen van een opleidingsplan voor uw gemeente
 • Advies integratie onderzoekopdracht/Thesis met dagelijkse werkzaamheden
 • Netwerk onderzoekbureaus voor gespecialiseerde onderzoekfaciliteiten en data-analyses
 • Second opinion¬†bij conflicten met een opleidingsinstituut of twijfel over eindbeoordeling
 • Advisering plaatsing stagiaires/contracteren/zoeken en vinden

Wat bieden wij uw medewerker?

 • (Online) Begeleiding bij het realiseren van studieopdrachten of de bachelor- of masterthesis
 • Begeleidende advisering betreffende:
  • structuur en opbouw eindopdracht
  • theoretisch kader en onderzoekmethodiek
  • onderzoekuitvoering
  • academisch schrijven
  • analyses en conclusies
 • Mentale ondersteuning bij:
  • motivering en inspiratie
  • faalangst
  • combinatie werken en studeren
  • speciale omstandigheden als dyslexie, autisme, adhd
 • Redactionele en taalkundige support
 • Second opinion bij conflicten met opleider
Gemeente

Begeleiding studerende

De begeleiding van een studerende (stagiaire of medewerker) is een taak van het opleidingsinstituut. Toch ontstaat bij studerenden met grote regelmaat behoefte aan begeleiding naast die van het opleidingsinstituut zelf. Meest voorkomende redenen:

 • De ervaren complexiteit van de eindopdracht (onderzoek, bachelor of master Thesis)
 • De begeleiding vanuit de opleider schiet tekort:
  • te weinig tijd voor intensieve begeleiding
  • ervaren kwaliteit van de begeleider & vertrouwen van de studerende daarin
  • verschil van inzicht over oplossingsrichtingen
  • onvoldoende klik met de begeleider
 • Heldere afstemming onderzoekopdracht/Thesis op dagelijkse werkzaamheden
 • Conflict met opleider of examinator en behoefte aan second opinion
 • Faalangst. Ook angst om binnen de onderneming uit te komen voor problemen bij het realiseren van de eindopdracht
 • Bijzondere omstandigheden/achtergronden

Topscriptie begeleidt met haar 60 professionals jaarlijks, onafhankelijk van opleidingsinstituten, ruim 400 fulltime studenten (stagiaires) en 600 studerende medewerkers bij het realiseren van hun studieopdrachten of bachelor- of masterthesis.

Topscriptie opleidingsloket:

Informatie over ervaren kwaliteiten en competenties van opleidingsinstituten & opleidingskeuze

Met meer dan 7 jaar ervaring bij de begeleiding van ruim 5.000 studerenden en een wetenschappelijk team van professionals uit het onderwijs en bedrijfsleven, beschikt Topscriptie over veel concrete ervaring bij de begeleiding van studerenden die een studie volgen terwijl ze bij hun gemeente (fulltime) aan het werk zijn. Vanuit de praktijkervaring en ook de door studerenden ervaren kwaliteiten van opleidingsinstituten kennen we de werk- en opleidingsmethoden van instituten in detail. Kiezen voor Topscriptie betekent voor u dat u die kennis voortaan ook tot uw beschikking krijgt.

Advies integratie onderzoekopdracht/Thesis met dagelijkse werkzaamheden

Een opleidingstraject voor een medewerker beoogt in eerste instantie de kwaliteiten en capaciteiten van de medewerker zelf voor hem- of haarzelf te verbeteren. Integratie van het opleidingstraject met de dagelijkse werkzaamheden, maken het behalen van het diploma niet alleen gemakkelijker, maar ook voor de gemeente profijtelijker. Een goed gekozen onderwerpsveld bij het realiseren van de eindopdracht of eindthesis kan gemakkelijk tot een positief en bruikbaar resultaat voor de gemeente leiden. Topscriptie begeleidt de student, maar stimuleert concreet gebruik in de werkomgeving. We adviseren studerende en gemeente hoe dat te realiseren.

Second opinion bij conflicten met een opleidingsinstituut of twijfel over de eindbeoordeling

Opleiden is mensenwerk en waar mensen werken worden fouten gemaakt. Begeleiders en examinatoren zijn ook mensen en staan bovendien onder aanzienlijk druk van de tijd. Regelmatig wordt de ondersteuning van Topscriptie ingeroepen om te adviseren en te modereren bij (beginnende) conflicten met de opleiding, opleider en/of examinator. In de vorm van een second opinion lezen we de eindopdracht en analyseren de beoordeling. We komen terug met een advies aan de studerende en gaan het gesprek met de opleider aan als daartoe aanleiding is.

Persoonlijk contact
Begeleiding van studerenden wordt aangeboden in de vorm van een directe koppeling met een relevante, deskundige professional. Er is voor de studerende keuze uit zo’n 60 professionals. Diens keuze wordt de vaste contactpersoon en de begeleiding is primair online met persoonlijke conference calls en telefoongesprekken,
De gemeente krijgt voor de advisering aan haar ook een persoonlijk contactpersoon. Een andere dan die van de medewerker. Het is belangrijk dat gescheiden te houden, zodat de medewerker vrij met zijn begeleider kan sparren. De persoonlijke contactpersoon voor de gemeente kijkt samen met u naar opleidingsmogelijkheden en -faciliteiten vanuit een gemeenteperspectief.

Advisering plaatsing stagiaires/contracteren/zoeken en vinden
Topscriptie werkt nauw samen met gerenommeerde dienstverleners die juiste stagiaire kunnen leveren en/of op zoek zijn naar gemeenten die stageplaatsen ingevuld willen zien. Samen met hen analyseert uw contactpersoon de behoefte en gaat op zoek naar de juiste kandidaat. Onderliggend dragen we zorg voor de juiste contractuele afhandeling.

Benieuwd wat we voor uw gemeente kunnen betekenen?

Vrijblijvend adviesgesprek zonder kosten

Intakegesprek om te ori√ęnteren

Verkenning van uw vraag en behoefte

Bespreking mogelijkheden studerenden

Meer informatie

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van Belgi√ę

Winnaar beste Thesisbureau van Belgi√ę

4.8
powered by Google
js_loader

Thesisbegeleiders met verschillende expertises

Bij Topscriptie staat individuele Thesisbegeleiding en kwaliteit voorop. Daarom hebben we een breed aanbod van verschillende professionele begeleiders. Wij begeleiden zowel mbo, Associate Degree, hbo, hbo Master, Wo Bachelor en Wo Master studenten. Onze Thesisbegeleiders zijn zeer ervaren met vrijwel alle opleidingen in Belgi√ꬆen Belgi√ę. Denk hierbij aan opleidingen zoals Marketing & Communicatie, Bedrijfskunde, Accountancy, Rechten, Onderwijs, Medisch, Geneeskunde, Technologie, Psychologie, Sociale opleidingen en nog veel meer. Door deze vakinhoudelijke kennis kunnen onze Thesisbegeleiders deze op de juiste wijze aan jou overbrengen.

Kennis, concrete idee√ęn en advies waar jij dus echt iets aan hebt. En niet het intrappen van open deuren, of het blijven hangen in algemeenheden. Doordat je te maken krijgt met persoonlijke Thesisbegeleiding, reageert jouw Thesiscoach altijd snel op al jouw vragen en kan hij of zij je snel advies geven. We hebben verschillende voordeelpakketten, bekijk snel onze Thesisbegeleiding tarieven.

Thesisbegeleiding op locatie of online

Je kunt bij ons terecht voor online Thesisbegeleiding en/ of op locatie. Bij online Thesisbegeleiding maken we gebruik van Teams, Zoom of Google Meet. We hebben regelmatige afspraken, waarbij we beeldbellen en eventueel het scherm delen (dit is bijv. handig voor SPSS analyses). Tevens kunnen we jouw stuk van concrete feedback voorzien. We werken samen naar jouw deadline toe!

Begeleiding op locatie is vooral prettig wanneer je al lang bezig bent of er sprake is van (mentale) blokkades. Of misschien vind je het fijn om samen door jouw stuk heen te gaan. We bieden hiervoor verschillende locaties aan. In de kennismaking vertellen we je graag wat voor jou het beste werkt!

Thesisbegeleiding van Topscriptie

Lijkt de Thesisbegeleiding van Topscriptie jou nou ook wat? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen we alles vertellen over onze mogelijkheden en leggen we je graag meer uit over de kansen die wij bieden bij jouw Thesis, beroepsproduct, plan van aanpak of herkansing. Doe dit door met ons te bellen, te appen, een e-mail te sturen of door ons online contactformulier in te vullen.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek!

Wil jij weten hoe we jou het beste kunnen helpen met Thesisbegeleiding? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Hierbij neemt één van onze Thesisbegeleiders contact met jou op, bepalen we hoe we jou het beste kunnen helpen en geven we een beeld hoe we in de Thesisperiode gaan samenwerken. Het is puur een gesprek om jou van alle benodigde informatie te voorzien. Daarom is het gratis adviesgesprek ook altijd vrijblijvend!

Ben jij op zoek naar Thesisbegeleiding en wil je de hulp van één van onze specialisten?

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?