Skip to content

Sven Bakker

Business studies, economics, marketing, sociale media, allround

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Sven Bakker

Sven heeft de afgelopen jaren bij diverse onderwijsinstellingen in Nederland studenten begeleid in het doen van onderzoek en het schrijven van een onderzoeksvoorstel en thesis. Zo is Sven bekend met verschillende business opleidingen, (e)marketing, toerisme, MBA, communicatie en meer. Ook was hij ontwikkelaar van meerdere afstudeerprogramma’s en gaf hij les in onderzoeksvaardigheden. Totdat hij kortgeleden naar Zweden verhuisde en met een andere privé-werkbalans zijn werk online vanuit Zweden doet. Sven geeft vanwege die reden online thesisbegeleiding.

Sven behaalde zijn master Vrijetijdwetenschappen aan de Tilburg University en werkte daarna als onderzoeker voor het Mulier Instituut en het Planbureau Zeeland, voordat hij het onderwijs instroomde. Hij heeft naast zijn functie als thesisbegeleider (voor hbo en wo-studenten van verschillende opleidingen) een aanstelling als docent aan Carinthia University in Oostenrijk waar hij (online) de module Artificial Intelligence verzorgt en enkele Masterstudenten begeleidt met hun afstudeeronderzoek. Overigens begeleidt Sven ook hbo- en MBA-studenten namens de LOI.

Studenten zijn tijdens de begeleiding vooral blij met de pragmatische aanpak die Sven voorstelt gecombineerd met duidelijke instructies en directe feedback. Hij kan je in het gehele proces van het doen van onderzoek en het schrijven van een thesis helpen.

Neem contact op met Sven…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?