Skip to content

Werken, studeren en een Thesis schrijven

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een studie of cursus te volgen naast hun baan (en gezin) of naast het beoefenen van topsport. Soms wordt dit vanuit de werkgever georganiseerd, maar ook veel mensen kiezen hier zelf heel bewust voor. Het is natuurlijk een mooie kans om hogerop te komen, promotie te (blijven) maken en om jezelf verder te ontwikkelen. In de praktijk merken we dat veel werkende professionals bij ons aankloppen voor studiebegeleiding of Thesisbegeleiding, gezien het combineren van een studie met een baan niet altijd even makkelijk is. Sommige werkende studenten kampen met problemen zoals depressieve gevoelens, een burn-out, onzekerheid of zijn zij een re-integratie traject gestart. Veel werkende professionals willen in korte tijd zo effectief mogelijk aan de slag gaan. Met studiebegeleiding van Topscriptie zit je goed!
 
Topscriptie koppelt je altijd aan een persoonlijke studiebegeleider die goed bij jouw onderwerp en opleiding past. De begeleider staat altijd voor je klaar en helpt jou om je studie op een effectieve en leuke manier af te ronden! Topscriptie heeft de afgelopen jaren al vele professionals succesvol begeleiding bij hun studie en cursus. Hieronder volgen enkele voorbeelden:
 
– Tom volgt naast zijn drukke baan als afdelingsmanager de Master Management en Innovatie en moet voor deze master nog een essay schrijven en zijn Thesis afronden. Vanwege drukte op zijn werk en de omvang van deze opdracht en Thesis, lukt het hem niet om ermee te starten of verder te komen. Tom schakelt mede op aanraden van zijn werkgever een persoonlijke studiebegeleider van Topscriptie in en gaat samen met de begeleider allereerst aan de slag met zijn essay. Nadat zij een interessant onderwerp hebben gekozen, vindt Tom al snel zijn enthousiasme en werkritme terug. Tom bespreekt iedere week op een vaste avond de voortgang van zijn essay en hij krijgt concrete handvaten en adviezen. De persoonlijke aandacht en concrete sturing die hij krijgt, helpt hem enorm in de afronding van beide stukken. Tom doet dit in de avonduren, af en toe in het weekend en heeft een paar keer zelfs een vrije dag opgenomen. Na succesvolle afronding van zijn essay, volgt zijn Thesis en heeft hij ook zijn Thesis en bijbehorend innovatieplan met hulp van Topscriptie binnen een aantal maanden afgerond en is erg tevreden.
 
– Ellen volgt de opleiding communicatie aan de NCOI. Ze werkt momenteel bij de gemeente en heeft vanuit eigen interesse gekozen voor een studie communicatie. Ellen is leergierig en wil graag al haar vakken en haar Thesis met een hoog cijfer afronden. Ook vindt ze het erg leuk om de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk, wellicht biedt het haar mogelijkheden om hogerop te komen maar dit is zeker niet haar eerste prioriteit. Ze geeft aan dat ze vanuit de NCOI beperkte begeleiding krijgt en het juist leuk vindt om meer te leren en het maximale uit haar studie te halen. Ellen kiest voor een persoonlijke studiecoach communicatie van Topscriptie om zo nog meer uit haar studie te halen en met en hoog cijfer haar vakken en Thesis af kan ronden. Op regelmatige basis heeft ze een afspraak met haar begeleider en uiteindelijk heeft ze haar Thesis met een 8.0 succesvol afgerond!
Wil jij ook graag effectief studeren naast je (fulltime) baan? Misschien ben je momenteel bezig aan een verdiepende/ specialistische master of cursus of volg je zelfs een gehele studie naast je baan en misschien ook gezin. Een zware maar uitdagende combinatie! Wij helpen je niet alleen bij je Thesis, maar zorgen er ook voor dat het studeren effectiever verloopt en je eerder de eindstreep haalt. Dat scheelt een hoop zorgen, maar ook tijd.
 
Alle Hogeschool- en wo-opleidingen
Wil je als werkende student een overzicht van de opleidingen die je kunt volgen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle deeltijdopleidingen. En op deze pagina is een overzicht van alle Hogeschool opleidingen te vinden.
 
Doordat wij begeleiders hebben die ook in de avonduren en in het weekend begeleiding aanbieden, kunnen we werkende professionals goed ondersteunen ook buiten kantoortijden.
 
Wil jij ook jouw studie of Thesis afronden met behulp van een persoonlijke studiebegeleider? Topscriptie biedt de perfecte oplossing!

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?