Skip to content

Tip een vriend actie: gratis Thesisbegeleiding

Tip een vriend actie: ontvang nu een half uur GRATIS Thesisbegeleiding van Topscriptie

Heb jij een vriend, vriendin, studiegenoot of ken je iemand anders die wel wat hulp bij zijn Thesis kan gebruiken? Als je het ons laat weten (zie hieronder) ontvang je een half uur gratis online Thesisbegeleiding (per vriend) op jouw account.

Tip een vriend actie: gratis thesisbegeleiding

Wat moet je doen?

– Stuur een email naar mirjam@Topscriptie-be.searchclicksdesign.com met de naam en contactgegevens van jouw vriend(in). Vraag hiervoor eerst om toestemming van degene die je aanbeveelt.

Wij nemen geheel vrijblijvend contact op met je vriend(in) om te kijken hoe we hem/ haar ook kunnen helpen. Zodra je vriend(in) of studiegenoot via ons start met Thesisbegeleiding*, ontvang je van ons een half uur gratis Thesisbegeleiding.

* Minimale afname van Thesisbegeleiding: 3 uren

Thesisbegeleidster en eigenaresse van Topscriptie Mirjam de Winter is cum laude afgestudeerd. Zij begeleidt al een aantal jaren studenten bij hun Thesis en heeft zichzelf gespecialiseerd in studeren en het schrijven van een Thesis wanneer er sprake is van vermijding/ uitstelgedrag, faalangst, perfectionisme, hoogbegaafdheid, ADHD, autisme, onzekerheid en motivatieproblemen.

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?