Skip to content

Hogescholen en universiteiten

Onderwijsinstellingen worden geconfronteerd met groeiende uitdagingen en de noodzaak om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Mede door de krapte op de arbeidsmarkt en het wisselende aantal studenten, is de inhuur van Topscriptie als extern bureau een strategische zet om de continuïteit en kwaliteit van onderwijs te blijven leveren.

Onze Thesisbegeleiders, als externe experts, bezitten de vereiste kennis en ervaring om binnen onderwijsinstellingen als flexibele kracht te worden ingezet. We hebben al geruime tijd een succesvolle samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarbij we fungeren als stagebegeleiders, Thesisbegeleiders en beoordelaars. Daarnaast zijn we betrokken bij diverse andere hogescholen en universiteiten en geven we workshops.

Waarom Topscriptie als extern bureau?

  1. Kwaliteit: Onze ervaren begeleiders beschikken over minimaal een masterdiploma en bij voorkeur een doctorstitel. Ze hebben jarenlange ervaring in het onderwijs, en velen van ons zijn gecertificeerd met een BKE-certificaat. We werken reeds samen met de HAN.
  2. Flexibiliteit: Wij zijn in staat om piekbelasting op te vangen, wat betekent dat we snel kunnen reageren op jullie behoeften.
  3. Vermindering van druk: Door het werk te verdelen, kunnen we bestaande docenten ontlasten en voorkomen we overbelasting.
  4. Kostenbesparing: We rekenen alleen de afgesproken uren aan, zonder de noodzaak van dure recruitmentbureaus of extra fees.

Onze Diensten voor Onderwijsinstellingen

Thesisbegeleiding

Onze experts begeleiden studenten als Thesisbegeleider namens de onderwijsinstelling bij het schrijven van hun Thesis. Vooraf spreken we een vast aantal uur per student af. We hebben regelmatige begeleidingsafspraken met de student, kijken stukken na en zijn betrokken t/m de eindbeoordeling en verdediging.

Stagebegeleiding

Topscriptie kan fungeren als stagebegeleider voor studenten die een stage lopen. Ook hier hebben we afspraken met de studenten en kijken we tussentijdse stukken na. Tevens hebben we contact met de bedrijfsbegeleider.

Thesisbeoordeling

Onze professionals kunnen ook optreden als (2e) beoordelaars (examiner) voor Thesiss, waardoor objectiviteit en kwaliteit in het beoordelingsproces worden gewaarborgd. Vooraf spreken we een vast aantal uren af voor de beoordeling van de Thesis en de verdediging.

Voor Bedrijven en Stageaanbieders

Als bedrijf ontbreekt het vaak aan de tijd en expertise om stagiaires op de juiste manier te begeleiden. Werknemers hebben doorgaans al hun handen vol aan andere taken en zijn mogelijk niet volledig op de hoogte van de verwachtingen van de eisen van studenten in het onderwijs. Bij Topscriptie kunnen wij fungeren als externe bedrijfsbegeleiders, die stagiaires begeleiden tijdens hun stage en bij het opstellen van hun rapporten. Dit ontlast jullie volledig van deze verantwoordelijkheden!

Met Topscriptie als jouw externe bureau/ leverancier, kun je de onderwijskwaliteit verbeteren, een flexibele schil creëren en kosten besparen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderwijsinstelling of stageplek.

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste Thesisbureau van België

Winnaar beste Thesisbureau van België

4.8
powered by Google
js_loader
Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?