Skip to content

Willem Verhoeven

Geesteswetenschappen

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Willem Verhoeven

Willem Verhoeven is historicus en filosoof. Hij voltooide niet alleen een master oudheidkunde en een onderzoeksmaster in moderne geschiedenis (cum laude), maar behaalde daarna ook nog een PhD in de filosofie. Tijdens zijn promotietraject gaf hij colleges en begeleidde hij studenten bij het schrijven van hun thesis. Op dit moment is hij, naast zijn werk als thesisbegeleider, ook zelf bezig met het schrijven van enkele wetenschappelijke artikelen gebaseerd op zijn proefschrift.

Vakinhoudelijk is Willem o.a. thuis in de geesteswetenschappen. Studenten die hun thesis schrijven over geschiedenis, kunstgeschiedenis, filosofie, literatuurwetenschap, politicologie, rechten of religiewetenschap zijn bij hem aan het juiste adres. Maar Willem helpt ook vaak studenten uit andere vakgebieden zoals sociale studies, cultuur, communicatie, commerciële/business studies en HR.

Naast inhoudelijke begeleiding kan Willem ook studenten coachen die motivatieproblemen hebben. Tijdens het schrijven van zijn proefschrift kreeg Willem zelf een motivatiedip en liep daardoor flinke vertraging op. Met veel doorzettingsvermogen heeft hij zijn proefschrift uiteindelijk alsnog afgekregen. Willem helpt gedemotiveerd geraakte studenten graag om met hun thesis hetzelfde te bereiken.

Neem contact op met Willem…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?