Skip to content

Willem Flinterman

Geesteswetenschappen, cultuurstudies, political sciences, allround

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Willem Flinterman

Willem Flinterman (1984) is historicus en zelfstandig onderzoeker. Hij studeerde geschiedenis en Midden-Oostenstudies, eerst in Leiden en later in Amsterdam, waar hij in 2017 promoveerde. Hij heeft lesgegeven aan verschillende universiteiten en is sinds 2015 werkzaam voor Topscriptie B.V.

 

Willem heeft en breed expertisegebied. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het begeleiden van BA- en MA-studenten, vooral in de geesteswetenschappen. Daar vallen vakken onder als geschiedenis, kunstgeschiedenis, taal- en cultuurstudies, filosofie, en religie studies. Daarnaast geeft hij ook begeleiding bij een aantal sociaalwetenschappelijke vakken, zoals politicologie (political sciences), conflict studies, humanistiek en gerelateerde disciplines.

 

Willem is bekend met verschillende onderzoeksmethoden en technieken en hij helpt studenten graag bij het toepassen daarvan in hun eigen werk. Hij biedt begeleiding aan in het Nederlands, Engels en Duits.

 

“Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan met het lesgeven en begeleiden van studenten en ik heb ontdekt dat ik dat erg leuk vind om te doen. Het valt me op dat onzekerheid vaak het grootste obstakel is bij het schrijven van een thesis. Dat is een probleem dat binnen de reguliere onderwijsstructuren soms niet goed kan worden opgevangen. Als ik iemand begeleid, zie ik het als mijn eerste taak om die onzekerheid weg te nemen. Het is heel belangrijk om, naast de zwakke, vooral ook de sterke punten aan te wijzen. Als student, moet de thesis die je schrijft weer jouw eigen werk worden. Je hoeft het niet leuk te vinden, maar vaak mag je best wel een beetje trots zijn op jezelf.

 

 

Neem contact op met Willem…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?