Skip to content

Stephanie Immerzeel

Communicatie, business studies, statistiek, MEM en meer

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Stephanie Immerzeel

Stephanie is een betrokken en enthousiaste begeleidster die je graag verder helpt met jouw thesis (/ plan van aanpak of adviesrapport). Stephanie heeft na het behalen van de hbo bachelor Media en Entertainment management de bachelor en (research)master Communicatiewetenschap aan de UvA cum laude afgerond. Haar focus lag binnen deze studies op persuasieve communicatie; marketing en gezondheidscommunicatie. Centraal hierin staat hoe men geïnformeerd en beïnvloed kan worden door middel van diverse  communicatiemiddelen en interpersoonlijk contact. Aangezien zij de researchmaster gevolgd heeft, stonden er veel methodologische en statistiekvakken centraal. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan met het verzamelen, bewerken en analyseren van databestanden met de statistische softwareprogramma’s R, STATA, SPSS en heeft ze daarbij een vak gevolgd waar de programmeertaal Python centraal in stond. Naast haar studie heeft ze deze kennis en ervaring kunnen toepassen in functies bij wetenschappelijke onderzoeksinstituten waar ze bijvoorbeeld heeft meegewerkt aan een onderzoek naar het effect van communicatie, gemanipuleerd door verpleegkundigen, op pijnbeleving. Voor een internationale retailer heeft zij het effect van Location Based Advertising op koopgedrag onderzocht.

Na haar studie heeft Stephanie gewerkt bij Zilveren Kruis en Picnic. Bij Zilveren Kruis werkte ze als marketing intelligence analist. Haar werkzaamheden bestonden uit het analyseren van verschillende databestanden binnen SAS/SQL en zij had o.a. een adviesrol bij de opzet van marketingactiviteiten en evalueerde deze met rapportages die ze presenteerde en beschikbaar stelde aan het team waarin ze werkte. Bij Picnic was zij manager van een team waarbij zij veel werkte met dashboards zodat zij voldoende kennis had hoe haar team performde. Met deze inzichten kon zij het team goed aansturen.

Stephanie vindt het belangrijk dat iedere student begeleiding op maat krijgt en zal bij alles meedenken en adviseren. Iedere student is anders dus ook het begeleidingsproces. Doordat zij zich goed kan inleven door goed te luisteren en door te vragen zal de vraag achter de vraag van studenten snel boven tafel komen. Dit zorgt ervoor dat de tijd efficiënt benut wordt, waardoor er snel resultaat geboekt kan worden. Ook is Stephanie een warm, spontaan persoon die studenten goed kan motiveren en vertrouwen kan geven dat ook zij hun thesis met een goed resultaat kunnen afronden.

Stephanie werkt vanuit Amsterdam en online.

Neem contact op met Stephanie…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?