Skip to content

Paul Metzemakers

Economie en Fiscale Economie

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Paul Metzemakers

Paul is algemeen econoom met ruime ervaring als onderzoeker, beleidsadviseur en redacteur. Hij behaalde zijn bul aan de Universiteit van Amsterdam met een 9 voor zijn thesis over banken. Tevens heeft hij een propedeuse communicatie wetenschappen. Paul heeft een passie voor schrijven over economische onderwerpen op verschillende niveaus (bijv. fiscale economie), van wetenschappelijke tot populaire teksten. Als redacteur is hij gewend om uiteenlopende teksten – van studenten tot hoogleraren – te structuren en voor de lezer toegankelijk te maken. Met hetzelfde enthousiasme benadert hij de thesisbegeleiding (WO en hbo).

“Ik begeleid je graag bij alle fasen van je thesis, van kritische sparring-partner bij het opstellen van je onderzoeksplan, via het stellen van (tussen)doelen tot redactionele suggesties in de eindfase, zowel voor als na het commentaar van je beoordelaar. Centraal staat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Sommige studenten moeten iets worden afgeremd en moeten hun ideeën meer focussen. Anderen moeten juist het vertrouwen krijgen dat hun ideeën en de keuzes die ze maken ‘goed genoeg’ zijn”.

Paul is een generalist die steeds weer enthousiast wordt van nieuwe onderwerpen. Zijn vakinhoudelijke expertise is macro-economie en financiële markten, maar ook andere sociale wetenschappen hebben zijn interesse.

thesisbegeleiding van Paul is mogelijk op locatie in Amsterdam en online via Skype, telefonisch of in het document.

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?