Skip to content

Mirjam Broekhoff

Kwalitatief/ kwantitatief onderzoek, international business, marketing, communicatie

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Mirjam Broekhoff

Mirjam heeft economie gestudeerd aan de WUR (Wageningen Universiteit en Research). Ze heeft zich gespecialiseerd in onderzoek (methoden en technieken) waarbij ze zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek beheerst. Daarbij werkt ze met de pakketten SPSS en ATLAS.ti. Na een carrière in het bedrijfsleven is zij een eigen bureau begonnen waarbij zij boeken en journalistieke teksten schreef over marketing, marktonderzoek en communicatie. Tegenwoordig werkt ze als examinator en begeleider van studenten.

Zij begeleidt graag studenten die serieus bezig zijn met hun thesis (en plan van aanpak/ adviesrapport) en daarbij vastlopen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om structureren van het onderzoeksproces, komen tot een goed onderzoek ontwerp, methoden en technieken, het analyseren van de resultaten (kwantitatief en kwalitatief o.a. via bijv. een thematische analyse) en het daadwerkelijk schrijven van het eindproduct (thesis, beroepsproduct of portfolio). Mirjam heeft een brede ervaring en is vooral thuis in international business, marketing, communicatie. Ze heeft ook veel studenten geholpen bij opleidingen in de zorg zoals verpleegkundig specialist, hbo apothekersassistente en bij de masteropleidingen van particuliere opleidingsinstituten zoals Capabel en TIAS NIMBAS.

Haar begeleiding kan alle elementen van het afstuderen omvatten: zowel de inhoud als het proces. Mirjam helpt je om greep te krijgen op het onderzoek en de deelstappen daarin. Als je het overzicht hebt, gaat zij je op maat begeleiden zodat je een zinvol resultaat krijgt. Ze kan je daarnaast ook ondersteunen bij de communicatie met de opleiding, operationaliseren van je onderzoek en het organiseren van je schrijf- en werkproces. Naast het werk als thesisbegeleider heeft ze een eigen yogapraktijk.

Neem contact op met Mirjam…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?