Skip to content

Marjo Westenborg

Sociale studies en langstudeerders

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Marjo Westenborg

Marjo is een zeer ervaren onderzoeker en thesisbegeleider, vooral op het gebied van sociale studies. Ze heeft al vele studenten succesvol bij hun thesis geholpen.  Marjo is verpleegkundige / maatschappelijk werker / gezinstherapeut en heeft in die hoedanigheid vele jaren gewerkt in de psychiatrie. Daarnaast heeft zij een management- master (MMI). Tevens is zij gedurende een aantal jaren als docent-onderzoeker verbonden geweest aan verschillende kenniscentra van Hogeschool Rotterdam. Zij kan studenten helpen bij het schrijven van een (Nederlandstalige of Engelstalige) thesis op het gebied van gezondheidszorg, verpleegkunde (en verpleegkundig specialist), fysiotherapie, welzijn, veiligheidskunde en organisatie & management.

Marjo heeft zich de afgelopen zes jaar gespecialiseerd in het begeleiden van studenten die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen en al langere tijd bezig zijn met hun thesis. Hierbij komt ze veel problemen tegen als: uitstelgedrag, faalangst en perfectionisme (en black-outs). Dit maakt vaak dat studenten er zelf geen vertrouwen meer in hebben. Hierbij helpt het om een thesisbegeleider te hebben die wel vertrouwen heeft in de student.

Marjo is goed in het begeleiden van studenten die het moeilijk vinden om structuur aan te brengen in hun thesis.  Zij kan je helpen bij het opstellen van je probleemanalyse, het conceptueel model, je onderzoeksplan, het aanbrengen van structuur in je thesis en kan ze jouw thesis taalkundig nakijken.

Ze kan studenten daarnaast helpen bij het schrijven van methodische hoofdstukken, kwalitatieve data-analyse en het vinden van – en op juiste wijze refereren aan literatuur.

Je kunt bij Marjo terecht voor zowel de inhoud (zij heeft een goede theoretische achtergrond en kennis van onderzoek) als de praktijk (praktijkgericht onderzoek) en het formuleren van aanbevelingen.

 

Marjo begeleidt studenten vanuit Rotterdam en kan studenten ook helpen via online thesisbegeleiding.

 

Neemt contact op met Marjo…

 

 

 

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?