Skip to content

Maarten Staps

Finance, management, bedrijfskunde

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Maarten Staps

Maarten begeleidt met veel enthousiasme thesiss van o.a. Commerciële economie, Management en bedrijfskunde, financiële dienstverlening,  Financieel Economisch Management (FEM), marketing, communicatie, MEM (Creative Business), finance opleidingen, (technische) bedrijfskunde en business plannen (ook Engelstalig).

Maarten Staps studeerde eerst International Hotel Management aan de Hoge Hotelschool in Den Haag. Na de verkoop van zijn eerste bedrijf studeerde hij vervolgens aan de Rotterdam School of Management/Erasmus University in Rotterdam om zijn MBA te halen. Daarna werkte hij voor Hilton International op het hoofdkantoor in London waar hij geheel verantwoordelijk was voor Hilton University – het wereldwijde Learning & Development platform voor alle Hilton medewerkers. Als business en finance consultant maakte hij vervolgens onderdeel uit van een bedrijf wat hotelvastgoed kocht/verkocht in heel Europa voor investeerders en zorgde ook voor de juiste hotelketen verantwoordelijk voor de uitbating.

Bij terugkomst in Nederland doceerde Maarten (in het Engels) 6 jaar lang o.a. de vakken Finance en Entrepreneurship aan de Breda University of Applied Science en begeleidde hij meer dan 125 studenten met het schrijven van hun (veelal Engelstalige) thesis. Op dit moment werkt Maarten tevens als senior controller bij  een grote vastgoeddivisie maar zet zijn ervaring in om afstudeerders te begeleiden en te laten ervaren dat onderzoek, het schrijven en het afronden van een plan van aanpak en thesis (en beroepsproduct/ implementatieplan) toch veel voldoening kan geven.

Maarten wordt door studenten geprezen voor zijn no-nonsense aanpak, zijn directheid maar ook zijn motiverende communicatie om vol goede moed verder te schrijven aan het laatste document voor het afstuderen. Zijn energie, gedrevenheid en teamwork maken hem de ideale begeleider voor degene die (weer) vastgelopen is, degene die een drukke (parttime) baan heeft en een Nederlandstalige of Engelstalige thesis moet inleveren.

Tevens kan Maarten je helpen wanneer je op zoek bent naar een ervaren loopbaan/ studiecoach en is hij bekend met de begeleiding van hoogbegaafde studenten. 

Maarten begeleidt veelal via de bekende online tools (zoals Teams, Zoom, Google Meet etc.) en is gesitueerd in de regio Breda/ België (voor thesis hulp van Belgische studenten), mocht een 1-op-1 ontmoeting nodig zijn.

 

Neem contact op met Maarten…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?