Skip to content

Eline Arnoldy

Sociale studies, (internationale) bedrijfskunde en economie, ontwikkelingsstudies, duurzaamheid, sociaal ondernemerschap

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Eline Arnoldy

Eline heeft veel ervaring met het doen van verschillende soorten kwalitatief en kwantitatief onderzoek (ook internationaal) en het het begeleiden van studenten en net-afgestudeerden zowel in haar werk als tijdens de twee MSc studies die zij heeft afgerond: International Business aan de Universiteit van Maastricht en International Development Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Zij kan studenten helpen in het Nederlands en Engels op het gebied van sociale wetenschappen, (internationale) bedrijfskunde en economie, finance en ontwikkelingsstudies. Ze weet ook veel van duurzaamheid en sociaal ondernemerschap.

Eline kan je goed begeleiden bij het scheppen van helderheid door het creëren van een duidelijke structuur en aanpak in je onderzoek. Daarnaast is ze goed in het motiveren en geven van persoonlijke steun aan studenten. Haar doel is dat je snel concrete stappen kan zetten en resultaat gaat zien in je onderzoek met meer ontspanning en plezier.

 

Eline is in opleiding tot coach en kan je ondersteunen bij thesisstress, faalangst, perfectionisme of minder motivatie (en uitstelgedrag). Ze weet als geen ander dat het schrijven van een thesis een intensief proces is waarin je niet alleen veel kan leren over onderzoek doen, maar ook over jezelf. Ze haalt veel voldoening en plezier uit het begeleiden van mensen in dit leerproces.

 

Eline is haar carrière begonnen als management trainee bij Rabobank en heeft zich daarna bij andere organisaties in verschillende rollen bezig gehouden met duurzame ontwikkeling. Naast haar rol als thesisbegeleider bij Topscriptie, werkt Eline op dit moment bij Oxfam Novib, een internationale non-profit organisatie, waar ze zich bezig houdt met het ontwikkelen en implementeren van programma’s gericht op het trainen, coachen en financieren van sociale ondernemingen in ontwikkelingslanden.

 

Neem contact op met Eline…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?