Skip to content

Dr. Praveen Sewgobind 

Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Dr. Praveen Sewgobind 

Mijn naam is Praveen Sewgobind en ik begeleid met veel plezier studenten bij hun thesis. Ik ben daarnaast ook parttime Diversity Officer bij het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. Ik heb een PhD in Kosmopolitisme, een Research Master in Cultuurwetenschappen en heb daarvoor mijn Bachelor Engels gehaald.

Door mijn interdisciplinaire achtergrond beschik ik over brede kennis en vaardigheden met betrekking tot zowel de Geesteswetenschappen als de Sociale Wetenschappen. Ik vind het leuk om het beste uit studenten te halen en te helpen bij het schrijven van papers, essays en thesiss. Daarnaast ben ik een echte motivator en inspirator voor studenten die minder motivatie hebben of bijvoorbeeld studieontwijkend gedrag/ een writer’s block. Naast begeleiding bij de inhoud, probeer ik je ook altijd weer die drive te laten voelen die nodig is om verder te gaan en succesvol de studie af te sluiten.

Praveen geeft thesisbegeleiding in Amsterdam (of Nijmegen) en online.

Een van Praveens studenten gaf het volgende aan:

“Toen het tijd was om aan mijn masterthesis te beginnen, liep ik enorm vast. Mijn faalangst, perfectionisme en autisme maakten dat ik de eerste paar weken geen woord op papier zette. Praveen heeft me toen gemotiveerd en gerustgesteld. Hij hielp me met het maken van een planning. Ook gaf hij me tips om helder te communiceren met de thesis-supervisor van de universiteit. Toen ik eenmaal aan de slag was, heeft hij me ondersteund met inhoudelijke feedback. Ik kan eigenlijk niet zo goed tegen kritiek, maar Praveens advies was altijd zo zuiver, constructief en bedachtzaam dat ik het dankbaar verwerkte. Uiteindelijk heb ik zo’n hoog cijfer gekregen voor de thesis dat ik – tegen mijn verwachtingen in – cum laude ben afgestudeerd.”

Neem contact op met Praveen…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?