Skip to content

Denise Groeneveld

Bedrijfskunde, accountancy, management en organisatie

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Denise Groeneveld

Denise begeleidt met enthousiasme hbo en wo studenten op het gebied van bedrijfskunde, commerciële economie (CE), small business & retail management (SBRM), communicatie, accountancy en controlling, human resource management (HRM), facility management, management economie en recht (MER), supply chain, marketing, international language & management (IBM), media entertainment management (MEM), business administration, business analytics, bedrijfseconomie, (strategische) marketing, finance, management en organisatie, mba en financiële economie.

Denise heeft haar Bachelor small business en retail management (SBRM) behaald aan de Hogeschool Rotterdam en haar internationale master bedrijfskunde (international MSc. in Business Administration) cum laude behaald aan de TIAS-business school (hier heeft zij een ”Best Student Award” behaald). Hierdoor heeft zij ervaring met zowel het schrijven van een (Nederlandstalige of Engelstalige) thesis op hbo niveau als op wo niveau. Daarnaast heeft Denise gewerkt als financieel adviseur binnen het bankwezen en als adviseur risicomanagement bij verschillende grote internationale bedrijven.

 

Met veel energie en enthousiasme begeleidt Denise studenten bij het afronden van hun thesis. Denise begeleidt op verschillende manieren, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt. Zo helpt Denise bij het opstellen van je probleemanalyse, het conceptueel model, je plan van aanpak, het aanbrengen van structuur in je thesis en kan ze jouw thesis taalkundig nakijken, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast heeft Denise vakinhoudelijke kennis, helpt ze met het uitvoeren van kwantitatieve analyses in SPSS en helpt ze jou om gemotiveerd te blijven werken aan je thesis. Denise kan je ook begeleiden indien je studieproblemen ervaart zoals faalangst en perfectionisme. Daarnaast geeft Denise met regelmaat de workshop ”Kickstart je hbo-thesis”.

 

Je kunt bij Denise terecht voor thesisbegeleiding op locatie in Den Haag (en omgeving) en online.

 

 

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?