Skip to content

Caren Heijne

Rechten, allround

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Caren

Caren Heijne

Slaat de paniek toe omdat je niet weet waar je moet beginnen, of ben je het overzicht kwijt?

Caren helpt je graag bij het aanbrengen van structuur, het aanscherpen van jouw teksten, meedenken bij het formuleren van je hoofd- en deelvragen en bij het koppelen van de theorie aan jouw onderzoek. Daarnaast kan Caren ook jouw taalfouten corrigeren indien je dit wenst.

Caren is enthousiast, gepassioneerd en geïnteresseerd en weet dit op jou over te brengen, zodat je met een goed gevoel je thesis kunt afronden. Caren heeft gewerkt als docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (o.a. als docent Inleiding tot de rechtswetenschap en Mootcourt) waar zij veel studenten met thesisstress en faalangst heeft begeleid. Ze heeft zelf haar master behaald in rechten (afstudeerrichting: strafrechtelijk) en criminologie gestudeerd, maar heeft aanvullend ook kennis opgedaan van sociologie, psychologie, criminaliteit en nog vele andere onderwerpen. Caren weet aan welke eisen een thesis moet voldoen en ze neemt je stap voor stap mee in dit proces.

Je kunt bij Caren terecht voor online thesisbegeleiding via Teams/ Zoom/ Skype, Facetime of via de e-mail. Wil je liever afspreken, dan kan dat ook, mits je in de buurt van Rotterdam woont.

 

Neem contact op met Caren…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?