Skip to content

Aloys Bruggeman

IT, Accountancy, (nieuwe) economie en business

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Aloys Bruggeman

Aloys Bruggeman heeft zijn Post Master Accountancy en IT afgerond aan de Universiteit van Tilburg en daarna een tweede postmaster (EDP Audit) opleiding afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aloys heeft daarnaast zeer veel praktijkervaring.

10 jaar geleden ben ik begonnen met investeren in vastgoed, en omdat dat inmiddels mijn hoofdactiviteit is ben gestopt met werken voor anderen en heb ik de luxe om zelf te kiezen welke opdrachten ik uitvoer. Ik heb gemerkt dat als ik alleen dat doe waar ik echt passie voor heb, en bewust voor kies, ik veel meer kan bijdragen. Een van mijn allerleukste klussen is studenten helpen met hun thesis en daarmee het maximale uit zichzelf te halen.

Nadat ik les heb gegeven aan diverse hbo instellingen en ben ik nu als docent verbonden aan de post master opleiding tot registeraccountant van de Universiteit van Tilburg waar ik ook praktijkthesiss en eindexamens afneem. Tevens ben ik examinator aan de International Business opleiding in Maastricht.

Ik heb gemerkt dat het schrijven van een thesis iets compleet anders is dan een examen, sommige studenten die prachtige cijfers halen voor examens, hebben soms grote problemen met hun thesis. In het begin begreep ik niet waarom en ben dit gaan analyseren, waarbij ik tot de volgend conclusie kwam. Bij een thesis is er geen duidelijk begin en einde afgebakend en krijgen student te maken met ongelofelijk veel informatie. Studenten hebben vaak moeite om de juiste informatie gestructureerd in hun thesis te krijgen, iets wat met een beetje begeleiding relatief eenvoudig te corrigeren is.

Mijn aandachtsgebieden zijn naast de traditionele (bedrijfs)economische vakken, Finance en Control, IT, Bestuurskunde, Investerings en overname vraagstukken, (vastgoed)beleggingen, Cybersecurity, start-ups en scale ups en nieuwe technologie in het algemeen zoals Blockchain, Financial Services Management, Bitcoin, Business Intelligence en big data. Uiteraard is het geen probleem om aan Engelstalige thesiss te werken en postacademische opleidingen te begeleiden.

Mijn werkgebied is Limburg, daar buiten op afspraak of via online. Op mijn eigen kantoor in Heerlen heb ik faciliteiten om ongestoord, een dag of dagdeel te werken aan thesiss om zo in korte tijd tot een resultaat te komen (en SOG-gen te voorkomen).

Ik wil me graag ook voor jouw thesis inzetten.

Neem contact op met Aloys…

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?