Skip to content

Ab Kragtwijk

Marketing, bedrijfskunde, Second Opinions

Winnaar beste thesisbureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Ab Kragtwijk

Ab is een thesisbegeleider met een enorme passie voor en kennis van marktonderzoek, consumentenonderzoek, marketing en communicatie en het gedetailleerd uitwerken van ondernemings- en financieringsplannen. Hij stond aan de wieg van de internetontwikkeling in Nederland voor ondernemers (jaren negentig vorige eeuw) en het gebruik van internettechnologie bij marktonderzoek (eerste 10 jaar van deze eeuw). Momenteel houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van virtual reality oplossingen en neuro-metrics voor consumentenonderzoek, het creëren van waardeproposities voor bedrijven en retail-planning.

Hij brengt zijn praktisch en theoretisch onderbouwde kennis en ervaring graag en met veel enthousiasme in bij de inspiratie en begeleiding van zijn studenten. Je kan bij Ab terecht voor motiverende gesprekken over opzet en invulling van jouw thesis en inhoudelijke ondersteuning bij de uitwerking daarvan tot een einddocument, waarbij theorie en praktijk op een logische wijze door jou tot een eenheid kunnen worden gemaakt. Hij helpt je vanaf het vinden van een onderwerp (brainstormsessie), het opstellen van je Plan van Aanpak (thesisplan/ projectplan), analyses, een implementatieplan, positionering, adviesonderzoek via argumentatie en uitwerking naar een goed eindproduct: een Topscriptie of beroepsproduct/ portfolio. Uiteraard kan hij ook samen met jou de verdediging oefenen en een poster/ presentatie hiervoor opstellen. Tevens geeft Ab met regelmaat een second opinion op een thesis en hij kan je tevens helpen bij het oefenen en voorbereiden van je assessment. Ook als je je thesis niet hebt gehaald, kan Ab je helpen bij je thesis herkansing. 

Ab zet je aan tot structureel en creatief denken, zodat je zelf tot juiste, soms onverwachte oplossingen komt en deze ook gedegen kunt uitschrijven en verdedigen. Hij is praktisch en resultaatgericht en kan je op een bruikbare wijze feedback geven over onderwerpsvelden (op mbo, hbo en wo niveau) als: bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bedrijfsoptimalisatie, marktonderzoek en statistiek, marketing en communicatie, multimedia, informatica, industrieel ontwerp, IT Service management, Small Business en Retail management, sociaal financiële dienstverlening, business innovation, Automotive Business Management, creative business, internet en internettechnologie, creatie en/of bedrijfs- en financieringsplan. Ab heeft inmiddels ervaring met diverse reguliere onderwijsinstellingen (associate degree, hbo en wo) en tevens ook met particuliere instellingen zoals het EuroCollege en de NCOI. Heb je plannen om jouw thesis uiteindelijk om te zetten in een onderneming, dan zal Ab jou wegen tonen om dat ook daadwerkelijk te realiseren.

Ab begeleidt vanuit de regio Zwolle, Meppel en online.

Neem contact op met Ab. 

Chat openen
1
Hallo ????
Kunnen we je helpen?